COCKTAIL HOUR!

2 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Madredaktøren har haft fat i de våde varer. Se hvilken app som hjælper dig med at mixe de bedste drinks til weekenden.

Hvis du elsker at blande cocktails til dine gæster og mangler lidt inspiration, så er Top Shelf drink-app’en en oplagt kandidat! Den er ikke mindre end fyldt med tusindvis af lækre drinksopskrifter. Der er alt fra de klassiske drinks som B52, dry martini, pina colada og white russian til mindre kendte som Nutcracker Sweet og Christmas Cosmo.

Alle opskrifterne er delt op i kategorier afhængig af om man i aften har lyst til en cocktail, shots, frosne drinks, varme drinks, ferie drinks og så videre.

En rigtig praktisk funktion er at man kan markere hvilke ingredienser, der står hjemme i barskabet hvorpå app’en foreslår drinks ud fra udvalget. Mener du at du har en bedre variation af opskriften kan du nemt opdatere den eller blot skrive en note til næste gang, at du skal lave den. Og selvfølgelig er der også muligheder for at markere sine favoritter.

Kan du stadig ikke rigtig beslutte dig for hvilken drink du nu har lyst til kan du bede Top Shelf om at foreslå en drink for dig eller ud fra en kategori du har valgt. Jeg endte med en Edith Day som består af knust is, gin, sukker og grapefrugt juice. Det lyder nu heller ikke dårligt.

App’en er virkelig meget fleksibel med hensyn til funktionaliteten. Eneste anke er, at der mangler nogle appetitlige billeder, lad os håbe at det kommer i næste version.

Læs og se mere på Drinksapp

App’en er udvikle af Affagato. App’en koster 6 kr. Den kan downloades fra Apple App Store. Findes ikke til Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 4 =

No Comments Yet.