DANSKE HØJTALERE HITTER I APPLEBUTIKKER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Sejt! Vi er så glade for at kunne udlodde en Libratone højtaler til en værdi af 4000 kr. til en af læserne af vores Elektronista inbox magasin. Vi trækker helt tilfældigt lod! Skriv dig gratis op her.

Her er en højtaler som ikke skal løbe mange gange rundt om min iPod for at få lov til at parre sig. Høj, slank og klædt i italiensk cashmere. Libratone Beat er en lækker designersag der ikke alene charmere ved at have udseendet med sig. Den er også virkelig nem at leve med og skaber sig ikke med unødvendige ledninger, knapper og “se mig” udstyr, jeg alligevel ikke kan bruge til noget. Én ledning til strømkontakten, en lille klips jeg sætter direkte i mit iDevice (iPod, iPhone, iPad) og så ellers bare én knap tilbage at trykke på for at tænde.

Musik, podcasts og spillelister styres som jeg kender det fra mit iDevice, så kan jeg ellers løbe rundt i huset så tosset jeg vil med den som fjernbetjening i baglommen. Jeg kunne dog blive bekymret for om jeg ville miste den lille klips? Små plastikløsdele har det med at forsvinde sporløst i mit hjem.

Det er nok kombinationen af brugervenlighed og design som har fået Apple til også at kaste sin kærlighed på Libratone Beat og skabe hyldeplads til højtaleren i butikkerne. Læs mere hos Libratone.

Husk at du kan vinde en Libratone højtaler blot ved at være abonnent på vores Elektronista Inbox Magasin. Det er gratis og du kan skrive dig op her. Yeppeee! Skynd dig!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − five =

7 Comments
 • Lars Sommer
  april 12, 2011

  Jeg har haft både Libratone og BeoSound 8 hjemme. Måske ikke en helt fair sammenligning rent prismæssigt, men ikke destro mindre snakker vi “high-end” produkter i højt prisleje.

  Valget hos mig faldt på BeoSound 8, som jeg gladeligt har nydt lyden af siden jeg fik den i slutningen af december. Libratone – mjaaah… lyden er “okay”, men der mangler godt nok noget dybde til den pris. Jeg hører i øvrigt meget blandet musik, og der var ikke noget jeg fandt bedre på Libratone.

  Javel ja, BeoSound 8 koster nogle tusinde mere, men de er godt givet ud – især kombineret med en Airport Express (som så giver perfekt trådløs lyd)

 • Ida A.
  april 13, 2011

  Har en Libratone Beat derhjemme i Blood Orange farve, og nyder dens selskab hver eneste dag. Den er super nem at bruge og den spiller fantastisk på tværs af mine yndlingsmusikgenrer.

  Og fordi den er trådløs fra både min iPad, min iPhone og min Mac kan jeg høre musik og spille spil uden at skulle docke mine enheder i en docking station, eller med et kabel…

  Klart mit bedste køb længe :-)

 • Frans Josef Meyer
  april 15, 2011

  Libratone virker teknologisk spændende – men er lyden god ?

  Det var ikke hit her:

  Og hvorfor har den dog ikke Apple AirPlay support?

  /Frans

 • Frans Josef Meyer
  april 15, 2011

  What? et online univers hvor man ikke kan henvise med links?

  Ej, det mener du ikke, vel? Christiane ?

  • christiane
   april 16, 2011

   Nej selvfølgelig mener jeg ikke det! Men jeg var faktisk ikke klar over det. Beklager meget. Må straks tage fat i min wordpress wizz kid og se om han kan gøre noget :-)
   :-)
   Christiane

 • Frans Josef Meyer
  april 25, 2011

  Virker links nu?

  Så er henvisning til blind test i DRs So ein Ding:

  So ein Ding 18/01 2011

  iPad / iPhone / IE9 optimeret link:
  http://www.nempodcast.dk/3/?file=http://vpodcast.dr.dk/DR2/Soeinding/2011/Soeinding_110118202850.mp4&title=So ein Ding 18/01 2011

 • christiane
  april 25, 2011

  Links virker nu ser det ud til! Så har teknikeren været flink!
  Tak for linket!

  Christiane