Få god lyd og glade naboer. Vi tester tre gaming-headsets

4 Min læsning

Alle høretelefonerer ikke lavet ens, og ofte hænger pris og kvalitet ganske tæt sammen. Vi har fundet tre forskellige headsets til tre forskellige gaming-behov i tre ret forskellige prisklasser.

Et af de bedste gaming headstes du kan få

Hvis din eneste prioritet er “god lyd”, når det kommer til jagten på dit næste gaming headset så er danske Epos H6 Pro et af de mest åbenlyse valg. Dette high-end gaming headsets har ingen gimmicks, det er ikke engang trådløst, og der er kun fokus på at levere så god en lydkvalitet som muligt for pengene.

Fordi at dette headset har 100% fokus på at lyden skal være optimal er det også værd at understrege, at dette ikke er et trådløst headset. Hvis du vil have lyd i de her høretelefoner så foregår det kun med en ledning.

Det er af flere årsager, men først og fremmest sikrer det en hurtig overførsel af lyden (du risikerer ikke en forsinkelse i lyden giver dig problemer), og det at der ikke er brugt penge på en Bluetooth-chip og batteri i dem gør, at alle ressourcerne kan lægges i at lave god lyd.

Resultatet er også et sæt høretelefoner der lyder helt og aldeles fremragende. Du kan høre alle de små detaljer i spillene, og de har ikke en bas som overdøver alt hvad der foregår. De er velbalancerede rent lydmæssigt og giver et meget autentisk / neutralt lydbillled.

Der hvor høretelefonerne dog vakler er i deres pasform. Selve H6 Pro overordnet sidder godt på hovedet, kan de efter en halv times tid føles lidt stramme og presse rundt om hovedet. Puderne som sidder i ørekopperne er dog meget behagelig og ånder rigtig godt.

Hvis du bare skal have et gaming headset, der virker på alle tænkelige maskiner og lyder godt, så er Epos G6 Pro svært ikke at anbefale. Det er et headset der lyder særdeles godt til pengene, kan holde i mange år og hvis du kan leve med en til tider stram pasform så er det et fantastisk headset.

Epos G6 Pro fås til 1499,- kr.

Hvis du vil have et smukt gaming-headset så har Beoplay lige det du har brug for

Skal dine gaming-høretelefoner derimod også være smukke at se på, så er Beoplay Portal et åbenlyst valg. Her får du det klassiske Beoplay look med stilsikre detaljer og et helt unikt gaming-headset.

Høretelefonerne er først og fremmest designet til at virke med Xbox-konsoller, men fordi de også bruger Bluetooth kan du uden problemer også sætte dem til en Playstation eller en PC der bruger bluetooth.

Beoplay Portal er et headet der lyder rigtig godt, men det er som med mange af Beoplay / B&O produkter noget du først og fremmest køber fordi du kan lide hvordan det ser ud. Mikrofonen i headsettet er ikke specielt god, og i en kontekst hvor du vil snakke med vennerne imens I spiller så er de ikke optimale.

Det er dog et meget godt headset, hvis du vil sidde og spille alene i sofaen og samtidig have et par høretelefoner der kan kobles til din telefon. Det er nemlig et sæt høretelefoner du gerne vil tage med ind i metroen og bruge både derhjemme og på kontoret.

Som gaming-headset er det dog langt fra perfekt, men hvis du vil have et headset der lyder fremragende og ser smukke ud, er Beoplay Portal et åbenlyst valg.

Beoplay Portal fås til 3749,- kr.

Hvis det skal være trådløst og du kun har en Playstation

Hvis du kun har en Playstation og vil have trådløse høretelefoner, så er det værd at kigge på Sonys egne “Pulse 3D” høretelefoner. De kobler automatisk op til din Playstation 4 eller Playstation 5, og er bygget til at give dig det bedste miks af god lyd og unikke features.

Faktisk så har flere spil indbyggede lydprofiler, hvor alting er tunet specifikt til “Pulse 3D” høretelefonerne og det giver en helt unik oplevelse i spil som ‘The Last of Us: Part Two’ og ‘Ghost of Tsushima’.

Men selv uden særligt byggede lydprofiler, så er det et sæt fantastiske trådløsehøretelefoner og den gnidningsfri integration med Playstation-konsollerne gør dem eminente til dig der kun vil have gaming-høretelefoner.

Playstation Pulse 3D headsettet fås til 718,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =

No Comments Yet.