Sådan sparer du 50% på HBO Max- også selv om du allerede er kunde

1 Min læsning

Loyale HBO Nordic kunder ser lige nu til med korslagte arme og et stramt blik, når det nye HBO Max tilbyder nye kunder en livstidsrabat på 50% rabat, hvis de signer op nu. Man kan diskutere om strategien ikke giver bagslag i forhold til de eksisterende betalende kunder. Men selvfølgelig findes der et hack.

Der er flere work arounds, så eksisterende kunder også kan få den gode rabat. Det kræver bare de bliver kunder på ny. Og det kræver en anden emailadresse. Det er ikke alle der har mange emailadresse at jonglere med. Men ofte kan det løses ved at bruge en partners eller et barns email-adresse.

Et andet utrolig smart og meget nemt hack som gmail-brugere kan benytte

Et andet utrolig smart og meget nemt hack som gmail-brugere kan benytte sig af er simpelthen at tweeke den eksisterende email-adresse specifikt til formålet. Det eneste du skal gøre er at tilføje et + efterfulgt af en tekst i din eksisterende emailadresse. Altså…

jørgenjensen@gmail.com bliver til jørgenjensen+hbomax@gmail.com

Alle mails til den nye adresse lander i den samme eboks. På den måde får du nemt nye email-adresser hvis du skal oprette mange abonnementer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × four =

No Comments Yet.