Dansk firma har store planer: Vil lave verdens bedste gaming-høretelefoner

2 Min læsning

Danske EPOS vil tage kampen op mod verdens største lydmærker, og lave de bedste gaming-høretelefoner på markedet.

Det danske lydfirma EPOS vil tage kampen op mod de største giganter som Astro Gaming og Steelseries, når det kommer til kampen om at lave de bedste gaming-høretelefoner. Og til kampen bringer de teknologi og viden fra det legendariske lydmærke Sennheiser.

Faktisk så er firmaet EPOS en afstikker af det vi kender som Sennheiser, den legendariske lydmærke valgte at dele deres forretning op i ren hifi-lyd og gaming-lyd. Hvor sidstnævnte er blevet til EPOS.

Høretelefonerne fra EPOS er bygget til at være laserfokuseret på gaming-markedet. Der er en indbygget mikrofon i høretelefoner, og de er lavet til at blive båret i timevis når der er lange gaming-sessions.

https://youtu.be/1-tC3brocRw

Derfor er lyden i EPOS gaming-høretelefoner fra den øverste hylde, og ambitionerne er høje ifølge Jeppe Dalberg-Larsen, som er direktør i EPOS:

“Med vores ambition om at gøre EPOS til branchens førende inden for førsteklasses lydløsninger til gaming sigter vi mod at blive det foretrukne brand for gamere, der gerne vil skubbe deres egne grænser – og frigøre deres potentiale – gennem “The Power of Audio”. Vi har set en fantastisk mulighed for at nære dette segment ved at etablere et dedikeret og globalt team af brancheeksperter, og vi vil fortsat skabe løsninger til en fordybende lydoplevelse. Med lyd som en central dagsorden i branchen ser vi frem til at følge det globale gaminglandskab udvikle sig endnu mere i de kommende år.”

Lige nu sælger EPOS en række produkter der stadig bærer Sennheiser navnet, i form af deres GSP-serie af høretelefoner, men til oktober vil EPOS have sine første egenudviklede produkter klar til gamingbefolkningen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − four =

1 Comment
  • Henrik
    september 11, 2020

    Spændende projekt. Der findes ellers allerede mange ret gode høretelefoner. Jeg har selv et par BOSE 700 headphones som jeg er super glad for. Klar anbefaling herfra.