Video: Det digitale potentiale i kulturen

1 Min læsning

Elektronista Media har travlt med at udvikle og deltage i digitale konferencer og koncepter. Senest var Christiane Vejlø vært på en snak om kulturens digitale potentiale i forbindelse med Kulturmøde Mors 2020 i samarbejde med Europæisk Kulturregion.

Den hastige omstilling fra analoge konferencer til fysiske møder og events har i mange tilfælde betydet store udfordringer og krav om hurtig tilpasning hos mange. Mange af os har måtte sidde gennem online konferencer med dårlig lyd, grumsede billeder og teknisk forvirring. Det er ikke bare lige sådan at smække en digitale konference sammen. Derfor er det også en fornøjelse at kunne præsentere den her talk, hvor et stort og grundigt forarbejde og en flot produktion sikrede en meget professionel event. Se med lige her.

De store digitale tjenester kender vores vaner, søgehistorik og indkøb. De ved, hvad vi deler med venner og familie og har alle forudsætninger for at få publikums opmærksomhed. Derfor kommer kulturformidlingen til at kæmpe hårdt for opmærksomhed i fremtiden. Hvordan er vi rustet i forhold til kompetencer og strategi? Dagens panel kridter banen op for kulturens digitale potentialer og faldgruber indenfor publikumsudvikling, digital distribution, nye forretningsmodeller og oplevelsesformater.   

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 2 =

No Comments Yet.