DIGITAL VICEVÆRT HJÆLPER DIG MED AT PASSE PÅ HUSET

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du en af dem, der ikke altid husker at tjekke røgalarmerne eller har du glemt, hvornår du sidst rengjorde ovnen? Nu kan du få hjælp til at huske alle de huslige pligter, med en nem oversigt fra BrightNest, den digitale vicevært.

BrightNest.com et gratis onlineværktøj, hvor du som bruger udfylder specifikke oplysninger om dit hus, og så får en brugerdefineret ”instruktionsbog” med alle de store og små opgaver, der skal løses for at vedligeholde dit hjem. Omend du er ny eller garvet husejer, kan du med fordel bruge BrightNest, der kan huske dig på, hvornår det er tid til at rense tagrenen og afrime din fryser.

I den tilpassede oversigt får du alt fra ugentlige påmindelser og trin-for-trin beskrivelser af, hvordan du bedst løser opgaverne. De anbefalede huslige pligter, er opdelt i “must do” og “good to do”, har du ideer til pligter du gerne vil huskes på senere på året, kan du selv tilføje opgaver under “add to-do”, pakke sommertøj væk og finde vintertøjet frem. Du kan også vælge at oplyse, hvilke el-apparater du har i huset, så BrightNest kan huske dig på, at tømme filteret i tørretumleren eller afrime fryseren. Ved hver huslig pligt er der angivet, hvor lang tid selve opgaven tager at løse og som bonus, hvor god opgaven er for din pengepung, din sundhed, huset og for miljøet.

Under fanen “upcoming” finder du en simpel oversigt opdelt i måneder, præcis som en almanak. Så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke opgaver du burde finde tid til i weekenderne. I tilfældet her anbefaler den digitale vicevært at røgalarmer skal tjekkes og at filtpuderne under stole og borde bør udskiftes.

BrightNest er med dig hele vejen, for hver opgave rummer en kort beskrivelse af, hvorfor du bør udføre opgaven og en trin-for-trin instruktion. Den digitale vicevært BrightNest.com er gratis og smider med glæde små påmindelser om dine huslige pligter i mailboxen, du har mulighed for at tilføje så mange familiemedlemmer eller bofæller du mener der skal deltage i husarbejdet, til husets konto hos BrigthNest.

Og der går næppe ret længe før BrightNest, også kommer som app…

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 7 =

No Comments Yet.