DIN MENING TÆLLER!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hver uge sender vi ganske gratis ugens bedste Elektronista trends afsted til over tusind læsere i Danmark. Det er mig en stor fornøjelse at se, hvordan Elektronista Inbox Magasinet vokser med høj hast og ikke mindst at høre den positive feedback, vi får fra hele landet. Måske går du rundt med en idé til os?

Mange læsere har allerede oplevet at modtage en Elektronista goodiebag, for som læser af Elektronista Inbox Magasinet, er du automatisk også med i lodtrækningen om nye mobiltelefoner, designer højtalere, headsets til bilen, eksterne harddiske, spil eller hvad posen lige byder på.

For at gøre oplevelsen endnu bedre har vi netop givet magasinet et mini make-over. Det skal nemlig være både sjovt, nyttigt og en visuel fornøjelse at følge med i digitale trends, design og gadgets.

Til dig som allerede er på listen og hver uge modtager Inbox Magasinet. Tak fordi du følger med! Jeg vil så utrolig gerne høre, hvordan du oplever Elektronista universet. Disk endelig op med alt hvad du kan finde på af ris og ros, gode idéer og input og skriv dem i kommentarfeltet herunder. Så vil vi fortsat kæmpe for at holde Elektronista knivskarpt og lækkert for dig.

Hvis du ikke allerede er læser, så kan du hermed betragte dig selv som hjerteligt inviteret indenfor. Velkommen til!

Bedste hilsner

Christiane Vejlø

Chefredaktør og stifter

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 12 =

1 Comment
  • Jeanett kaare
    maj 22, 2011

    Det er et super design. Virker endnu bedre pånipaden! Så det spiller! let og nemt at forstå.
    Eneste der ike spiller for mig er jeg synes der mangler afstand mellem historierne. Du kan ikke tydeligt se hvilket billede der hører til hvilken historie. Men det er bare en detalje!
    dejligt m dine indspark og opservationer derude i den elektronistiske verden;) jeanett