UGENS ELEKTRONISTA ER KATRINE MEMBORG

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hun er topleder i Aller Media, hvor hun har ansvaret for den unge kvindelige del af målgruppen. Katrine Memborg drømmer om en lyseblå Mercedes, og så har hun altid en pincet på sig, hvis simkortet skal ud af hendes iPhone.

Hvad er din yndlingsgadget lige nu? Det er uden tvivl min nye iPad 2, som lynhurtigt er blevet min bedste digitale veninde. Jeg bruger den til mine møder, hvor jeg tager notater, der meget nemt og hurtigt kan mailes rundt bagefter. Derudover er den perfekt til netshopping i sofaen om aftenen og ikke mindst besvarelser af mails fra sengen.

Hvad ønsker du dig? Det nye Canon EOS 60D spejlrefleks kamera! Selv en amatørfotograf som mig vil kunne tage supersprøde billeder, som både kan bruges i bladene og på vores hjemmesider.

Af de lidt større og dyrere sager kunne jeg rigtigt godt tænke mig en gammel Mercedes Cabriolet fra midt 60’erne i lyseblå med rød læderkabine. Uhh, særligt 230 SL er en frækkert!

Er der noget, du synes, nogen bør opfinde? Jeg kan ikke forstå, at man ikke kan sms’e i kæder – altså, ligesom man sender mails til flere på en gang – og kan svare alle på en gang, så alle er med i alles dialog. (Det findes og det kaldes Group Messaging. Se tidligere omtale red.) Derudover savner jeg en mulighed for auto-reply på sms. Måske er det opfundet? Men ikke i mit univers…

I hvilke sammenhænge synes du gadgets og teknologi er særligt lækkert? Jeg elsker, når en ellers lidt maskulin gadget er smuk. F.eks. synes jeg, at de fleste af Apples produkter er meget feminint designet. Det er en fed fornemmelse at stå med noget nyt, banebrydende teknologi i hånden og få lov til at gå på opdagelse. Det er ligesom at opdage et par stiletter før alle andre.

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre og hvorfor? Viunge.dk – takket være ekstremt aktive brugere, er det her, redaktionen bliver klogere på teenagepigernes univers, sprog og trends.
Perezhilton.com – USA’s bedste og sjoveste gossipsite
Bloginity.com – et amerikansk site, hvor jeg bliver opdateret på musik, fashion, kunst, beauty og andre lækkerier.

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Ud over mine mange spil-apps, kan jeg anbefale BØGER, hvor jeg kan købe e-books til min virtuelle bogreol. Jeg må også anbefale ACCUWEATHER, der altid fortæller sandheden om vejr og vind over hele verden.

Jeg vil generelt også anbefale, at man følger sine forbilleder/idoler på twitter. Jeg får meget ud af at følge med i diverse udenlandske mediers tweets. Og så er jeg stor fan af voucher-koder, der giver rabat på diverse webshops. Find dem på myvouchercodes.co.uk

Har du et teknologi tip til andre? Jeg har altid en pincet på mig. Ud over det, den egentlig er til, er den også yderst effektiv til at fjerne snavs fra tasteturet på min laptop samt at få sim-kortet ud af min iPhone. Også renseservietter (de billige fra Netto) er gode til at fjerne bakterier på skærmen.

Du kan følge Katrine på twitter @katrinememborg og følge med i hendes magasiner online på viunge.dk og bazaronline.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 3 =

No Comments Yet.