EBØGER SÆLGER MERE END BÅDE HARDCOVER OG PAPERBACKS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Du kan lige så godt vænne dig til det. Ebøger er kommet for at blive. Den mest populære rene Elæser er Kindle (iPad er f.eks en tablet, selvom man kan læse bøger på den). Det er Amazon som står bag Kindle og den gigantiske boghandel (som efterhånden sælger meget mere end bare bøger) kan nu berette, at salget af Ebøger overstiger salget af hardcovers og paperbacks TILSAMMEN!

Samtidig har de første par måneder af 2011 været så gode, at væksten er den største Amazon har oplevet på amerikanske bøger i over 10 år. Der er blevet solgt mere end 3 gange så mange Kindle bøger i 2011 som samme tidspunkt i 2010.

Selvom du ikke ejer en Kindle elæser kan du faktisk godt købe og læse ebøger. F.eks. gennem apps til både Android, iPhone og iPad.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 10 =

4 Comments
 • Søren
  maj 27, 2011

  Fik en kindle for 2 uger siden og var inden da i en seriøs bog-læsnings-tørke. Men det er slut nu og jeg ha’ da fået kværnet de første 3 bøger nu. Kvaliteten af læseren er fantastisk, batteriforbruget nærmest ikke eksisterende, integrationen til butikken er smoooooth (f.eks. får du når bogen er løst færdig automatisk anbefalet andre bøger der er interessante for dig) og selv grafik bliver præsenteret virkeligt godt – Go Fetch!

 • Nis
  oktober 31, 2011

  Trilogien af Nis Jakob om mænd i frit fald kan fås både som mobi til kindle og som ePub til andre readere fx iPad på billigeebøger.dk. De tre romaner koster kun 100 for alle tre. Læs mere om
  Nis Jakobs spændende romaner på http://www.billigeeboeger.dk

 • Anders
  december 14, 2011

  Hej er der nogen der ved om jeg ka læse e-bøger på en Kindle?
  Har købt e-bøger på eBogreolen.dk i ePub format. De fungerer perfekt på min iPad, men er lidt i tvivl om de fungere på Kindle.. Jeg har købt en til mig selv i julegave nemlig :)

 • Dorte H
  december 30, 2011

  Hej Anders.

  Du kan konvertere fra ePub til Mobi (Kindles format) via det gratis program Calibre. Fungerer fint.