APPBEFALNING- BLIV ET BEDRE MENNESKE

2 Min læsning

Pernille stod i køen i Netto og skældte en mand ud for at have snydt foran. Det fik hende til at tænke, at både hende selv og manden trængte til at blive bedre mennesker. Men Pernille stoppede ikke der. Hun var nu fast besluttet på at gøre verden til et bedre sted og på at trække alle os andre med i processen. Det er der kommet en app ud af.

“Bliv et bedre menneske” app’en giver i 3 måneder daglige tips baseret på positiv psykologi og følger du dem, kan du næppe undgå at sprede lidt glæde omkring dig. Eksempler på opbyggelige tips er: “Tak en kollega eller en ven med et uventet knus” eller Gør en god gerning. Rejs dig for en i bussen, hold en dør, saml et stykke affald op fra gaden eller giv en mønt til en gademusikant. Gør en enkelt lille ting, som gør verden til et bedre sted i dag.”

I app’en er det også muligt at skrive noter og tage billeder og føre dagbog med de oplevelser du får, hvis du benytter sig af tipsene. Selvfølgelig kan du også dele dagens glade tip på Facebook.

I følge app’ens ophavskvinde coach og journalist Pernille Redder er alle tipsene i Bliv Et Bedre Menneske så vidt muligt baseret på forskning eller anerkendte teorier. De stammer fra konklusioner fra bl.a. lykkeforskning, positiv psykologi og ernæringsforskning.

Bliv et bedre menneske koster 6 kr. i Apples app store.


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 2 =

No Comments Yet.