Elektronista har fundet laderhimmelen!

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Åh nej jeg har glemt at lade min telefon i nat! Hvor er opladeren til iPad’en? Har du set laderen til kameraet? Har du nogensinde sagt eller tænkt noget lignende, så kunne opladerhimmelen fra Punkt blive et lyspunkt i dit liv.

punkt-es-01-extension-socket-5

Enten kan vi ikke finde dem eller også ligger de filtret sammen som en ormegård af. Vores laderledninger til alle vores devices. De fleste af os har efterhånden en ret stor håndfuld af gadgets som løbende skal oplades, men en mangfoldighed af ladere er noget af det mest uskønne i hjemmet. Jeg har længe kikket mig omkring efter en løsning på problemet og så fandt jeg lige præcist det jeg har brug for med “Punkt Extension socket”. En ladestation hvor laderne aldrig bliver væk, de er pakket godt væk og den lille rumskibslignende ladesamler kan gemmes væk i f.eks. soveværelset eller på et kontor.

punkt-es-01-extension-socket-3

Nu har jeg altid fast to lightningkabel ladere til iPhones og iPad, to mini USB ladere til Android telefoner og alt muligt andet, og så har jeg også den lille lader jeg bruger til at oplade mit jawbone armbånd siddende i laderhuset. Hver nat oplader jeg mine telefoner og om dagen jeg jeg finde på at smide en tablet eller to i. Noget af det fedeste er, at når jeg ikke bruger laderhuset, så slukker jeg bare for knappen på midten og på den måde står der ikke og “siver” strøm ud som der gør med en almindelig stikkontakt. SELV når den er slukket. Læs mere om Punkt laderstationen på deres site punktgroup.com Prisen er ca. 800 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × one =

2 Comments
 • Ann-Kristin
  februar 16, 2014

  Super cool. Men for dyr, når der kommer så høj fragt oveni. Desværre.

  • Torben
   maj 1, 2014

   Hej Ann-Kristin,

   Hvis du bor i eller omkring København, så kan Stik- og kabelskjuleren fra PUNKT. bl.a. købes i Illums Bolighus på strøget.

   Mvh.
   Torben