ELEKTRONISTA I GADGET BATTLE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Idag havde jeg sagt ja til at mødes med Ekstra Bladets journalist Heine Jørgensen (@luckygig) for at snakke om gadgets og Elektronista. Hvad jeg ikke var forberedt på var, at Heine ville udfordre mig i en gadget duel. Pludselig hev han alt det grej op han havde i tasken og spurgte hvad jeg så havde at byde på. Resultatet fra dametasken kan du se billedet herunder. Mine ting ligger på min halvdel af bordet. Har listet det hele op herunder. Synes det var en helt ok performance sådan uden forberedelse. Eller er der noget jeg mangler?

Foto: Heine Jørgensen EB

MacBook Pro i Paul Frank cover

En LG Prada Android mobil

En pudseklud til touchskærme

En lille pose til høretelefoner

To USB sticks

En rensegelé (fordi skærme samler bakterier)

En pakke LG mints

Et par Marc Jacobs solbriller

En ny iPad med blåt smartcover (2012)

En Mac converter

Et par hvide iPhone høretelefoner

Et par lilla Logitech høretelefoner

En lipgloss

Et Polaroid billede

En bunke visitkort fra diverse tech typer

Læs det fulde interview i Ekstra Bladet fredag den 6 april.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + 11 =

No Comments Yet.