Her er de bedste (gratis) nyhedspodcasts at ty til, under Coronakrisen

2 Min læsning

I en krisetid, som vi netop nu befinder os i, bliver vi hver dag bombarderet med nyheder, som det kan være svært at navigere i.
Coronakrisen, og vores måde at håndtere den på, kræver journalistisk dækning fra mange vinkler, men indimellem kan det være tiltrængt med en lidt dybere redegørelse, af de mange forskellige aspekter.
Elektronista guider dig her til de 3 af de bedste podcasts at lytte til, når du har brug for nyheder med substans.

Zetland
Onlineavisen Zetland har grundet Coronakrisen åbnet muligheden for, at blive abonnent helt gratis i en måned. Vi tør ikke gisne om, hvor længe krisen varer, men hvis du starter som abonnent i dag, er der nok en god chance for, at du er dækket ind med alle perspektiver på krisesituationen, når den når sit højeste.
Zetlandredaktionen er on fire, selvom de arbejder hjemmefra og appen opdateres dagligt med podcasts som fx Zetlands Forsamlingshus som er en interaktiv livline direkte fra redaktionen til læseren eller Zetland Helikopter, som er rendyrket nyhedsoverblik. Alle Zetlands artikler er oplæst, hvorfor de her regnes som podcasts.

Find adgang til Zetland her og hent derefter appen, hvor du får adgang til alt materiale, også det ikke-Coronarelaterede.

Genstart – DR’s nyhedspodcast
DR´s nyhedspodcast er egentlig ikke en podcast lavet for at dække Coronakrisen, men dens lancering faldt tilfældigvis sammen med krisens start. Podcasten opdateres dagligt med en ny episode og behandler aktuelle historier i dybden, med svar på alle de spørgsmål, du ikke vidste, du ønskede svar på.
Siden krisens start har podcasten (selvsagt) fokuseret på at dække alt om Corona-relateret og kommer vidt omkring i både ind- og udland, med overordnede betragtninger samt personbårne historier og interviewpersoner, der på forskellig vis er påvirkede af Corona.

Find den gratis her eller der, hvor du henter dine podcasts.

Du Lytter Til Politiken
Du Lytter Til Politiken er Politikens daglige nyhedspodcast, der dykker ned i én udvalgt historie og diskuterer den grundigt med én af avisens journalister, der ved særligt meget om det givne område, og refererer til aktuelle artikler og interviews.
Podcastens episoder er normaltvis kun gratis tilgængelige mandag og fredag, de øvrige dage udelukkende for abonnementer, men siden krisens udbrud, er den blevet åbnet for alle, alle ugens 5 dage.
Podcasten er et godt sted at blive opdateret med sagligt behandlede nyheder, af journalister, der har sat sig grundigt ind i de bagvedliggende omstændigheder.

Find den gratis her, eller hvor du henter dine podcasts. Når Coronakrisen igen er overstået, kan du som abonnent finde alle episoder i avisens app.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 3 =

No Comments Yet.