Edward Showden: Pas på lige nu Danmark!

1 Min læsning

Der er masser af fantastiske dokumentarfilm tilgængelige lige nu på CphDox. Jeg anbefaler især iHuman om kunstig intelligens og data. I forbindelse med filmen blev whistleblower Edward Snowden interviewet af DR’s Techkorrespondent Henrik Molkte. Snowden har en advarsel til os danskere og vores regering i en Coronatid. Og filmen er helt gratis. Se den herunder og send linket videre til en der også bør se den.

Snowdens kritik går på at vi ikke skal bruge Corona til at legitimere øget overvågning af befolkningen. Han siger blandt andet “Om to år er det her problem væk. Men konsekvenserne af de beslutninger, vi tager nu, er permanente. En virus er skadelig. Men rettigheder som bliver ødelagt er fatalt. Det er en permanent skade, og en ting, som vi ikke får tilbage. Lige nu risikerer vi i et panisk øjeblik at give køb på rettigheder, som vi har kæmpet for i hundredevis af år. “

Læs også artiklen som Snowden nævner flere gange: Yuval Noah Harari: the world after coronavirus

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − three =

1 Comment
  • Andy
    marts 30, 2020

    Jeg blev sindsyg af at se den video, lad nu Edward Snowden tale ud for filan, hold op med at afbryde ham hele tiden! Kunne ikke engang se interviewet færdig fordi jeg blev så irriteret.