ELEKTRONISTA PODCAST #79 SOKKEGATE OG TWITTERPORNO

1 Min læsning

IT ordfører fornærmer IT branchen, Sexskandale på Twitter, vi “smager” på Google bøffen og så er Internetgiganterne begyndt at købe de gamle medier op. Sådan ser denne uges udgave af Elektronista ud og så slutter vi af med en guide til sensommerens bedste sci-fi film fra filmanmelder Christian Monggaard (@monggaard).

Susanna-Rankenberg-Elektronista

Susanna Rankenberg (@Rankenberg) er gæst hos Christiane Vejlø (@christianevejlo), og det er både hyggeligt og sjovt!


Ebbe-Iversen-TwitterVi snakker om Ebbe Iversens frække Twitter tilgang. Overvejer om man kan spise den kunstige stamcellebøf hvis man er vegetar, bliver enige om at 500.000 kroner nok er for meget for et telefonnummer og så vender vi hvad Jeffrey Bezos  købt af Washington Post egentlig kan komme til at betyde for mediebranchen.

Hør også de 10 komplet uvidenskabelige, usaglige og med verdens største glimt i øjet grunde til at Trine Bramsen har trådt i kablerne, da hun skrev “Smid tennissokkerne og tal så vi kan forstå det” indlægget.

Ugens app er Fakta app’en med masser af opskrifter og madinspiration.

Find dette og tidligere Elektronista programmer lige her på Radio24syvs hjemmeside.   Og husk du kan abonnere på podcasten på f.eks. iTunes. 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × one =

3 Comments
 • Peter Schaufuss
  august 11, 2013

  Er det bare mig, eller mangler der et link til selve podcasten???

 • Peter Schaufuss
  august 11, 2013

  Kan se der nu er kommet link – desværre er seneste podcast #78 :(

 • Claus Rantsen
  august 18, 2013

  Er der ikke en kvik IT person hos 24syv som kan lægge dagens elektronista ud som podcast lige så snart udsendelsen er slut.
  Det gøres med milionærklubben (iflg Pernille Enggaard efter ca 20 min) og de fleste andre udsendelser jeg hører som podcast.