Elektronista Radio- Sådan lytter du til vores podcasts

1 Min læsning

Elektronista Productions udgiver flere forskellige podcasts, og de er altid gratis og tilgængelige på alle platforme. 

Elektronista udkom to gange i eget regi før den landede på den nye Radio24syv, hvor den var en del af fladen i hele radioens levetid. Da radioen lukkede overtog Elektronista Media igen produktionen og Christiane Vejlø er selvfølgelig fortsat vært. Programmet handler om teknologi og mennesker. 

Del & Like er et digitalt dilemmaprogram med spændende gæster og kloge ekspeter. Sammen forsøger vi at navigere i de mange situationer, hvor teknologien er både god og problematisk.  Udgivet i samarbejde med Algortime, data og demokrati projektet. Christiane Vejlø er vært. 

De Syv Dødssynder Christiane Vejlø sætter præsten Lars Gustav Lindhardt og forfatteren Knud Romer i stævne. Sammen vender de fortidens syv berømte dødssynder og sætter dem i fremtidsperspektiv. 

Det Gode Selskab var en podcast som startede under første corona lock down. Det gode selskab er Sandie Westh, Anne Frost og Christiane Vejlø. 

CBS Executive Talks – Christiane Vejlø er vært på en serie om innovations- og forretningstrends. 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − two =

1 Comment
  • how to make an app
    december 13, 2012

    Thank you for every other informative site. Where else may I am getting that type of information written in such a perfect means? I’ve a project that I’m just now running on, and I have been at the look out for such info.