ELEKTRONISTA TESTER FRIT FALD- VIND EN TUR!

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du så vovehalsen Felix tage faldet mod jorden og tænkte “det gad jeg sgu da godt-bare måske sådan uden dødsrisikoen”, så se lige her. Du kan med Elektronista nemlig lige nu vinde en bodyflight oplevelse med masser af vind om ørerne og følelsen af frit fald. Smid en kommentar herunder og deltag i lodtrækningen.

EN GOD DAG PÅ JOBBET

Jeg skal gerne indrømme, at det er en af de dage, jeg glæder mig lidt mere til at komme på arbejde end andre. Turen går til Taastrup og Copenhagen Air Experience, hvor jeg gennem oplevelsessitet duglemmerdetaldrig.dk er booket til en bodyflight oplevelsen- det tætteste man kommer på det frie fald uden at skulle springe ud af en flyver. Jeg har altid haft meget svært ved at sige nej til sjove action aktiviteter og har derfor også været omkring alt fra klatring og rapelling, til rafting, bungyjumping, canyoning, racerbiler og paragliding. Men faldskærmsudspring har jeg aldrig prøvet, og hvis man kan springe flyveturen og skærmen over og i relativt sikre rammer nøjes med det frie fald, så er det lige noget for mig. Tjek filmen og se hvordan det gik.

I AM FLYING…

Før selve flyveturen går igang får jeg grundig teoretisk og praktisk vejledning af instruktøren Jakob. Jeg bliver udstyret med dragt, handsker, ørepropper og hjelm (husk at flette håret, hvis du vil undgå dreadlocks i nakken). I selve vindtunnellen giver Jakob mig først en kort demo af flyvningen og så kommer jeg selv ind i den blæsende silo, hvor Jakob hjælper mig til at ligge på den voldsomme vind. Jo mere jeg svejer i ryggen, jo mere falder jeg og jo mere jeg strækker mig jo højere stiger jer. Det er ganske små bevægelser som gør forskellen og jo mere jeg spræller, jo mindre stabilt ligger jeg simpelthen. Det er vanvittigt morsomt og jeg griner hele vejen midt i den larmende vind.

DU KAN OGSÅ FLYVE…

Jeg får 2 gange 2 minutters flyvetur og oplever allerede det går bedre i andet forsøg. Bodyflight er helt vildt sjovt og med mindre man af helbredsmæssige årsager er decideret svagelig, så kan alle være med. Og så er det faktisk relativt billigt (fra 375 kr hos duglemmerdetaldrig.dk som også tilbyder andre oplevelser som racerbilstest, indendørsski og whiskeysmagning). Dermed bliver en bodyflight tur faktisk nemt billigere end en tur på gokartbanen, hvilket nok også er grunden til at bodyflight er en populær polterabend aktivitet.

VIND DIN EGEN BODYFLIGHT!

Jeg fik lokket Jakob og Copenhagen Air Experience til at udlodde en Learn to Fly pakke som består af teoriundervisning, udstyr og to instruktørassisterede flyvninger. (værdi 650 kr.) Hvis du gerne vil have fingrene i den tur, så smid en kommentar herunder og skriv hvorfor du trænger til luft under vingerne. (For det GØR du!). Og så er der lidt inspiration her til hvordan det VIRKELIG skal gøres.

(Tusind tak til Susanne Rankenberg for hjælp til optagelser og tak til Henrik Hebeltoft for hjælp da filerne drillede efterfølgende. Bunker af Twitter love til jer begge!)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + eighteen =

20 Comments
 • Camilla Kyndesen
  oktober 8, 2012

  Wow, det ser ud, som om du havde en fantastisk oplevelse!

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at overraske min kæreste med sådan en tur; han er altid frisk på sådan nogle oplevelser og har aldrig prøvet det før :) Så hvis jeg vinder, giver jeg oplevelsen videre til ham!

 • Sune Mølgaard
  oktober 8, 2012

  Jeg fik aldrig taget faldskærmscertifikat, da jeg var i hjemmeværnet, og jeg har ikke råd til civile spring.
  Dette lyder som en rimelig tilnærmelse til visse af aspekterne, og eftersom jeg heller ikke har råd til det, så ville det være rart at få det gratis ;-)

 • F. Madsen
  oktober 8, 2012

  Ja, det gør jeg i HØJ grad!

  Jeg trænger til luft under vingerne, for lige at få luftet mine tanker lidt, når det hele bliver for meget ;-)

  Og så har jeg prøvet det der med faldskærm.. dog uden noget særligt frit fald og det er jeg vist for meget slapsvans til at prøve igen, så denne tur må være skræddersyet til mig.

 • Frederikke Heiberg
  oktober 8, 2012

  …. fordi jeg trænger voldsomt til et adrenalinrush, på lige fod med da jeg blev passet op på siden af en tigerhaj Down Under… og aldrig får taget mig sammen til at gøre noget for mig selv… af de fedeste ting, som bodyflight!!!!!!

 • Camilla H
  oktober 8, 2012

  Jeg trænger i den grad til denne tur :) Det ville være lige netop det afbræk min hverdag trænger til efter ALT for meget arbejde, alt for travlt på hjemmefronten og alt for lidt Camilla tid ;) Det skulle være den fedeste oplevelse som jeg i den grad ville nyde at prøve :)

 • Rie R
  oktober 8, 2012

  Har været på barsel i 11 måneder – så har bestemt brug for noget luft “under vingerne”

 • N. T.
  oktober 13, 2012

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme ud af studiets kedelige læseliv og SU’ens begrænsninger af hvad man kan. Hvis jeg fik et lille adrenalinsus midt på semestret kunne det give overskud, som jeg efterhånden desperat mangler, til at læse videre!

 • Chris Hansen
  oktober 14, 2012

  Jeg har en hverdag med to, snart tre børn, og de er begge i en spørgealder, hvor det gælder om at have tungen lige i munden og et solidt fodfæste:

  * Hvordan laver man appelsiner? Hvad betyder platypus? Hvorfor har manden i kugle i munden i Rihannas musikvideo, SM?

  Jeg har nogle gange virkelig brug for at give slip, folde armene ud og se, hvad der sker. Præmien i denne konkurrence er min mulighed for det.

 • Kamilla
  oktober 16, 2012

  Ville helt vildt gerne se om “mine vinger” kan bære…
  Så hvis jeg kunne vinde præmien, så kunne jeg teste det, inden jeg for alvor kaster mig ud…. Måske det endda kunne få mig til at “tage springet”

  Livet skal leves her og nu…

  :-))

 • Nanna Jenner
  oktober 16, 2012

  Jeg sad og så Felix springe live i søndags med min kæreste, og lige inden Felix kaster sig ud, så siger min kæreste: “det dér gad jeg også godt prøve! Hvis Red Bull ringede mig op imorgen, så var jeg klar!”

  Det bliver nok relativt svært at skaffe ham en flyvetur i 39 kilometers højde, men hvis jeg vinder sådan en omgang her, så vil jeg give den til ham :)

 • Frk. Vægt
  oktober 16, 2012

  Uhaa, jeg ville elske at prøve sådan en tur!

  Jeg trænger egentlig bare til at prøve noget andet end at sidde på mit kontor og passe mit arbejde.

 • Reza Ismaili
  oktober 17, 2012

  Det vil være lækkert at prøve en tur. Deltager med :)

 • Rikke Neipart
  oktober 17, 2012

  Min forlovede ønsker at prøve dette. Vi skal giftes snart, så det vil være en god gave til ham :-)

 • Anne
  oktober 19, 2012

  Bare fordi………….. min mand har nu ligget med brækket fod i 5 uger og glæder sig til at komme videre i livet – det er jeg sikker på at denne oplevelse vil hjælpe ham med ;o)

 • Rolf Lemmike
  oktober 19, 2012

  Det skal da helt 100 prøves :)
  Går det godt smutter jeg sgu på 40 K inden et år.
  Eller får Sidney Lee sparket afsted med en cult shaker i hånden.
  Ta’ den red bull…

 • Carportognoia
  oktober 26, 2012

  Tænk at det findes… Jeg troede kun, man lissom kun være vægtløs i det, hvis man enten fik et lift ud i rummet eller kom om bord på en parabolflyvning. Jeg er for lav og nærsynet til det første, og det sidste – parabolflyvningssnigningen – er ikke sådan at udføre i praksis. Jeg HAR prøvet… men man skal være enten forsker eller rumnørdejournalist med gode kontakter. Jeg er ingen af delene. Men vil meget gerne flyve!

 • kathrine predstrup
  oktober 27, 2012

  årh jeg vil gerne vinde! Sidste vinter var jeg med min kæreste derude fordi han skulle prøve. Det så så sjovt ud! Jeg ville rigtig gerne, men måtte ikke da jeg var højgravid. Det må snart være min tur til lidt sjov….

 • Karen
  oktober 27, 2012

  Krydser fingre for at jeg kan komme ud og flyve. Har altid ønsket mig at prøve sådan en tur.

  • iben
   oktober 29, 2012

   Når man, som jeg, pt. sidder alt for mange timer bag skærmen og skriver opgaver, trænger man til at få luft under vingerne. Uh, hvor ville jeg gerne prøve sådan en flyvetur.

   • u weishaupt
    oktober 31, 2012

    Hej….
    Kan ikke lige finde en separate svar rubrik, så jeg kobler mig på her.
    Jeg kunne da veldigt godt tænke mig at prøve. Til dagligt går jeg rundt og har kronisk ondt i alle led grundet sygdom , så jeg tænker det kunne være en super oplevelse at være “vægtløs”… tænk at “flyve” som en fugl….bare tanken kan gøre mig hel høj ;-)