ER DET HER DIG PÅ INSTAGRAM? (ELLER EN I DIT FEED)

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Er du på Instragram. Så er der en pæn stor sandsyndlighed for at du genkender dig selv eller ihvertfald nogen i dit feed i denne latterligt rammende kulturanalyse af fotodelingstjenesten. 

College Humour er mit go-to sted hver gang jeg vil have mig en god og kritisk samfundsanalyse og samtidig er klar til at få min chai latte galt i halsen af grin. Tag et kik på musikvideoen her. Den nailer 90% af aktiviteterne på Instagram. Du kan selvfølgelig følge @Elektronista på Instagram og se om jeg også falder i fælden.

Hvilke klassiske skudkategorier har du ellers lagt mærke til på Instagram?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − seven =

No Comments Yet.