ADVENTSGAVE 2: DIAMANTBISSER MED ROLLS ROYCE TANDBØRSTE

1 Min læsning

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET!  

Så blev det tid til endnu en adventsgave-konkurrence, vinderen af denne uges gave kan få et smukt og rent tandsæt, med Philips nye el-tandbørstern.

I denne uge er Elektronistas gave til dig en Sonicare DiamondClean El-tandbørste fra Philips. Den elektriske tandbørste har en hastighed på op til 31.000 børstebevægelser i minuttet, og efter bare en enkelt uges tandbørstning med DiamondClean, skulle du eftersigende have hvidere tænder og efter 14 dages brug – et sundere tandkød!

El-tandbørsten kommer med to forskelle opladningsmuligheder, så du både kan bruge tandbørsten derhjemme eller når du er ude og rejse. DiamondClean kan enten oplades i det medfølgende tandkrus, som du også kan bruge til at skylle munden i, eller du kan oplade tandbørsten i det medfølgende rejse-etui, som kan sættes i stikkontakten eller i computeren via et USB-stik.

Sammen med DiamondClean tandbørsten, smider vi også 2 sæt smartphone-handsker fra CoolStuff i gaveæsken!

Så denne uges adventsgave får en samlet værdi på over 2.000 kr!

Skal du være ugens vinder? Så fortæller os: hvilke gadgets skal pakkes i din kuffert, når du skal på juleferie! – Skriv om dine uundværlige gadgets i kommentarfeltet, så trækker vi en vinder senere på ugen!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 13 =

88 Comments
 • Kirsten
  december 6, 2012

  Jeg ved ikke om det er liiige i overkanten at kalde det en gadget, men for mig er det min iPod – musik, internet og apps lige ved hånden!

 • Katrine Vorum
  december 6, 2012

  Min iPhone er jo uundværlig! Til snapshots af ungerne, musik, mail, facebook, huskelister, gavelister osv. Can’t live without it!
  Kan man kalde en lysterapilampe for en gadget, så er den også med. Og DVD-afspiller til bilen, til den laaaaaange køretur til den anden ende af landet…

 • Merete Louise Østberg
  december 6, 2012

  Førhen slæbte jeg min bærbare pc med på ferie, og håbede på der var trådles netværk på stedet. Nu er det så min iPad jeg ta’r med. Og efter jul bli’r det – forhåbentlig – min iPad Mini jeg ta’r med :)

 • Trine Larsen
  december 6, 2012

  Klart min iphone, den er vel nærmest med overalt!

 • Kristian F
  december 6, 2012

  Udover min iPhone også iPad og X Mini II højtaler.

 • Anja vind
  december 6, 2012

  Jeg må også hoppe ned på ipad/iphone som sikker gadget til min juleferie!

 • Louise F
  december 6, 2012

  Min iPhone er altid med helst i selskab med de store Denon hørebøffer, så jeg kan lukke de andre på DSB monkeyclass ude. iPhonen er altid ladet med skøn musik, en film og et par sitcom afsnit og så håber jeg på wifi så jeg kan streame lidt netflix og dr nu også. Så skal det nok blive en god jul…

 • Dorte Daugaard
  december 7, 2012

  Min iPhone -jeg var vild med den i forvejen, men den har vist sig uundværlig efter jeg har født. Både ift amme app, underholdning når jeg sidder og ammer og som “adgang” til omverdenen her i den første tid, hvor alt drejer sig om baby – hurra for internet! :)

 • Marlene Høj
  december 7, 2012

  Jeg er enig med de andre – Bortset fra at min ikke er iPhone, men en anden smartphone. Den har så mange funktioner i min hverdag samt ferier at den ikke kan undværes!
  Og så min tablet :)

 • Simon Juul
  december 7, 2012

  Jeg skal bare have mit Canon EOS 550D kamera med – så hyggelige stunder med familien kan foreviges – telefonen betyder bare arbejde..(men S3’ern kommer med alligevel..)

 • Henriette
  december 7, 2012

  Min Iphone.

 • Camlarsch
  december 7, 2012

  Når familien pakker, skal vi efterhånden huske et utal af opladere til gadgets. Til: iPhone, iPod, iPad (nu to slags :S), til Kindle og Nintendo … Men så er vi også klar til ferie.

 • Karatekid
  december 7, 2012

  Ørebøffer, Iphone fyldt med musik og lydbøger, facebook og instagram… Ipad til ungerne, diverse opladere, strømstik til cigarettænderen i bilen så alle kan blive ladet op… Og en ladyshaver…(hvis en el-tandbørste er en gadget, så er en ladyshaver det vel også) :-)

 • Johanne B Stormoen
  december 7, 2012

  Min I phone og min Samsung tablet. Det er et must! Glædelig jul.

 • Frøken Jensen
  december 7, 2012

  Jeg holder utrolig meget af musik og derfor er det selvfølgelig min dokingstation til min iPhone som skal med på ferie. Så kan jeg stadig rocke løs på hotelværelset :)

 • Helle trolle
  december 7, 2012

  Iphonen er uundværlig. Og min nye søde lille lækkerhvide mini iPad skal da også med og indfange det nordjyske. Tage billeder, spille, surfe og tjekke mails. Det bliver en god jul :-)

 • Karen
  december 7, 2012

  to iPads, tre bærbare, tre iPhones, to usb dongles, to head-sets og så er jeg og mine drenge klar til at køre på juleferie, hvor vi mødes med tre fætre og forældre med ca. sammen mængde gadget. Der er dog ikke netværk i sommerhuset og vi kommer til at spise en masse guf og får brug for en god tandbørste.

 • Mette Christensen
  december 7, 2012

  Min HTC One X med just opdateret styresystem, masser af musik og wifi-hotspot og min iPad med Netflix og e-bøger.

 • Pia Vagner Pedersen
  december 7, 2012

  Min gamle eltandbørste er det vigtigste at medbringe! – den trænger til udskiftning! Min Iphone og sønnens Ipad samt den lille Ipod Shuffle
  er uundværlige i rejsebagagen!

 • Anne
  december 7, 2012

  Mainstream det er jeg. iPad og iPhone. I juleferien er der tid til at være “på”.

 • Margrethe Jermiin Jensen
  december 7, 2012

  Juleferien foregår på ski hos os, så jeg skal have et GoPro kamera som kan sidde i en sele på brystet og filme mens vi står på ski, og ungerne kan også køre med det og filme når de kører offpiste og tager alle hoppene.

 • Thomas Hørup
  december 7, 2012

  Min iPad: musik, bøger, spil, film, radio – alt!
  Kombineret med mine Nokia BH-905 høretelefoner med noise cancelling så glider flyveturen som på en sky.

 • Elena Badalova
  december 7, 2012

  Klart min smartphone. I den har jeg alt nødvendigt ved min hånd :) …. Men en elektrisk tandbørste ville ikke være dårligt heller!

 • Morten
  december 7, 2012

  Mit smatronic bluetooth headset er et must, min htc desire HD og så min asus transformer prime. Så kan børnene se film på bagsædet, de voksne streame Matador og farmand kan lytte til podcast på de sene nætter, når vi kører hjem.

 • Rud B Sørensen
  december 7, 2012

  Jeg vil også sige min IPhone, når man elsker storbyferier, er der ikke noget bedre end at have en app, om den by man besøger, med.
  Jeg kan dog også godt li at ha min dingoo A380 med, så kan jeg hygge mig med nogle dejlige gamle retro spil fra SNES, Megadrive ol maskiner :-)

 • Charlotte Christensen
  december 7, 2012

  Min smartphone, Samsung Galaxy Note, skal med i håndtasken. Den er uundværlig. Den er lidt handicappet, efter jeg har tabt den skønne tilhørende “magic” pen, så jeg håber, en eller anden også har pakket sådan en ned i deres håndtaske. Pakket ind som gave – til mig :D

 • Jeanette Hedegaard
  december 7, 2012

  I juleferien går jeg mere oldschool og vælger bøger. Ipadden kommer også med til lidt tant og fjas, men da jeg en del af tiden er uden netværksforbindelse, giver det bare ikke mening at slæbe al mulig elektronik med

 • Birte Vilsted
  december 7, 2012

  Min mobil og bøger er et must.

 • Ulla Weishaupt
  december 7, 2012

  Ingen tvivl i mit sind…. min iPhon.
  I den har jeg min bank, mit medicinskab skulle jeg blive berøvet under ferien er alle mine dokumenter pas forsikring kreditkort mm også der. Jeg kan følge danske nyheder lige gyldigt hvor i verden jeg er jeg kan facetime med familien og jeg har kamera og video lige ved hånden….
  Der til almindelig oplader samt min solcelleoplader, så jeg altid har tilgang til strøm ;-)
  Kort sagt den er en integreret del af mig som jeg ikke vil undvære

 • Mette
  december 7, 2012

  Min iPhone eller iPad:-)

 • Berit
  december 7, 2012

  1. Telefon
  2. E-bog – dejligt retro, at man ikke lige kan gå på nettet, og dejlig let, fordi min Sony PRS-T1 næsten ikke vejer noget.
  3. MacBook – så jeg kan se serier.
  4. Gode hørebøffer.

 • Helene
  december 7, 2012

  Helt klart min iPad!

 • Mathias
  december 7, 2012

  Min Nokia Lumia 800. Lækkert OS og den kan det, som jeg skal bruge den til.

 • THB
  december 7, 2012

  Helt sikkert min iPhone! Og skal der tages mere end alm. “turist-fotos”, så også mit Nikon spejlrefleks kamera :)

 • Rikke Skovbakke
  december 7, 2012

  Min ipad kan ikke undværes på juleferien. Er gået fra at være late adopter til at være ekstrembruger :-)

 • Susanne
  december 7, 2012

  Det er da så absolut min nyindkøbte iPad mini!
  Og godt fyldt op med e-bøger og andet velegnet læsestof – og måske en enkelt film til at se i flyveren?
  Eneste papir der kommer med er LonelyPlanet, hvor lige netop denne her location endnu ikke kan hentes digitalt (typisk… stort set alle andre destinationer er digitaliseret, og man kan endda købe enkeltstående kapitler af de store udgivelser)

 • Birgit
  december 7, 2012

  Jeg har først lige i oktober fået en iphone i fødselsdagsgave og var faktisk en smule øv over den (ville hellere ha´ haft den taske jeg havde udset mig):-)
  MEN nu er den nærmest blevet uundværlig og det har jeg så måtte indrømme overfor både mand og børn. Så den slipper jeg ikke igen – heller ikke i juleferien.

 • Gitte
  december 7, 2012

  telefon og kamera er must-packs

 • Jakob H
  december 7, 2012

  Min Iphone, så jeg kan checke nyheder og spille spil.. Samtidig med at jeg kan connecte mig til min sonos enhede hjemme og fange alt mit musik nye jeg er ude i verden

 • Majken
  december 7, 2012

  Min smartphone (som efterhånden er en gammel sag, der gerne snart skal skiftes ud) og så mine Sennheiser HD 201 hovedtelefoner, som jeg elsker at høre musik og lydbøger i. Computeren ender sikkert også med at komme med.

 • iben
  december 7, 2012

  Iphone, Ipad og Macbook air, så kan intet gå helt galt.

 • Mette
  december 7, 2012

  Jeg pakker iPhone og oplader og altid den der dims der sørger for at stikket passer. Også når jeg skal til Berlin hvor de har samme stik som os – men tænk hvis de havde lavet det om siden sidst jeg var der. Det virker neurotisk, men better safe than sorry.

 • Britt
  december 7, 2012

  Skal en tur til Mexico i julen. Ipaden er med i bagagen. Der er installeret et navigtionsprogram på den – med kort over Mexico – og vupti, så har vi både GPS, kameraet, underholdning til sønnen og muligheden for at følge lidt med i det derhjemme – og ikke mindst være med i adventskalenderen på den anden side af kloden – altsammen via Ipaden :-)

 • Tenna
  december 7, 2012

  Min samsung galaxy nexus og så min nook ebogslæser – det er alt der er brug for og når man skal med toget fra Kbh til Jylland alene med baby og barnevogn, så gælder det om at pakke let og så er smartphones geniale

 • anette larsen
  december 7, 2012

  ipod og ipad er et MUST på ferien.

 • Carina P
  december 7, 2012

  Iphone, ville dog ønske jeg havde en tablet. Den kunne være god underholdning på lange togture.

 • HanneM
  december 7, 2012

  Efterhånden er Ipad’en jo altid med på rejsen. Men vi er nødt til også at have ipod og iphone med, så vi kan skiftes til at bruge dem undervejs på lange togture. Tænk – engang spillede vi kort og læste bøger :-)

 • gitte marie zakariasen
  december 7, 2012

  Iphonen! :D

 • Charlotte
  december 7, 2012

  iPhone til moren og iPad til ungerne

 • Cecilie
  december 7, 2012

  Smartphone, kamera, Kindle og ind i mellem også iPad

 • Kasper
  december 7, 2012

  Jeg vil tage min iphone med, så kan der både spilles, læses, surfes og lyttes til musik :-)

 • Cecilie Gaarde
  december 7, 2012

  Min iPhone er helt klart min #1 gadget, der kommer med alle vegne, så det bliver den og mine dejlige Skullcandy høretelefoner. Derudover er min Macbook Pro med retina display fantastisk at se serier på og kunne godt ryge med oveni :)

 • Tanja mathiasen
  december 7, 2012

  Helt klart min Ipad! Og børnenes Ipod… Ville elske at pleje bisserne med præmien:)

 • jannie Sørensen
  december 7, 2012

  Min HTC One X
  iPod + bose
  el-tandbørste

  en rigtig glædelig jul

 • Rie R
  december 7, 2012

  Min iPhone!

 • Andreas K
  december 7, 2012

  Det er min teleon som er sikker vinder

 • Sarah
  december 8, 2012

  Det må næsten bare være min HTC Sensation – man behøver ikke så meget elektronik, når man skal hygge med sin familie!

 • Rikke
  december 8, 2012

  Min ebog :) Der er dømt afslapning uden internet forbindelse :)

 • Sonja Clingman
  december 8, 2012

  Iphone, kindle Og iPad. Men iPad Er min gps!

 • Birgit Holm
  december 8, 2012

  Min smartphone og min e-læser fra Sony fyldt med e-bøger er et most. Smartphone fordi jeg er totalt afhængig af den – fordi jeg er nød til at kunne komme i kontakt med andre tæt på, da jeg ikke kan høre og dermed ikke kan ringe hvis der er noget. E-læseren fordi jeg er skudt i en bog. Jeg elsker at læse.

 • Louise
  december 9, 2012

  Yndlingsgadget der skal med på ferie? Det er mine strikkepinde, for når de er med er det rigtig ferie og der er god tid til at slappe af. Min telefon og computer og alle de andre elektroniske gadgets bruger jeg flittigt i hverdagen, så når det er ferie skal der noget andet til :)

 • Anette Juhl
  december 9, 2012

  Min iphone, så jeg kan socialisere og min Ipad så jeg kan læse mine bøger:)

 • Sonja
  december 9, 2012

  Til mig selv: ipad og smartphone.
  Til ungerne: nintendo, ipod med splitter og ladet med podcasts fra oline:-)

 • Jesper Antonsen
  december 10, 2012

  Bøger, smartphone og kuffertvægt. Den sidste er et sikkert hit. Vi får altid købt alt muligt sjovt på ferien, så for at undgå at skulle stå i lufthavnen og pakke kufferter om pga vægt, ja så har vi altid en kuffertvægt med hjemmefra.

 • Jeppe Bech
  december 10, 2012

  Laptop, iPad mini og iPhone inkl. løbearmbånd og bluetooth headset :-)

 • Nina
  december 10, 2012

  Det bliver selvfølgelig min Kindle som jeg kan trække mig lidt tilbage med, når jeg har brug for ro. Og så min iPhone naturligvis.

 • Pernille M. Andersen
  december 10, 2012

  Min iPad og iPhone er altid med – så har man jo alt lige ved hånden – kalender, mails, musik og Netflix til de kedelige aftener på hotel :)
  Til ferien er vores Sony Handycam HDR-GW55VE uundværligt. Det filmer og tager billeder i fantastisk kvalitet og opløsning både over og under vandet

 • Rikke
  december 10, 2012

  Min HTC One X+ , min iPad så datteren kan underholde sig på en lang køretur. Og mit Parrot Bluetooth i bilen, både til samtaler, radio og mp3.

 • Philip Elberling
  december 10, 2012

  Mine Sennheiser MM 550 hovedtelefoner som aktivt reducerer den monotome støj fra flyet, så jeg fredfyldt kan sidde i min egen osteklokke og se film på min iPad eller høre Elektronista som podcast fra iPhonen, uden at skulle kæmpe med ledningen, for hovedtelefonerne er trådløse.

 • Lea
  december 10, 2012

  Min iPhone er uundværlig og jeg har den med over alt og desuden skal min iPad med på juleferie. De er begge to god underholdning og tidsfordriv til bil-, tog- og flyve-turen. Så kan der spilles, læses, surfes, lyttes til musik og ses film på netflix på livet løs.

 • Tanja g
  december 10, 2012

  IPhone og ipad

 • Louise SB
  december 10, 2012

  forhåbentlig den iPad jeg køber om en uges tid, når jeg (endelig!!) har råd til den, efter 2 ½ måneders arbejdsløshed :-)

 • Mette Breth Klausen
  december 10, 2012

  No doubt, min iPhone! (som nu er opgraderet til 5’eren) :D
  Men derudover, ja, så er det faktisk min elektriske tandbørste, for at det ikke skal være løgn. Den er simpelthen ganske uundværlig, når man først er startet. Den er dog tudse gammel efterhånden, hvorfor denne uges gadget konkurrence er oplagt for mig at deltage i! :)

  Rigtig glædelig jul til jer alle.

 • Niels Nørgaard
  december 10, 2012

  Min iPhone og iPad er da rare at have, men de kan undværes. En øloplukker og proptrækker er gamle men geniale gadgets, som man ikke kan undvære..

 • Pia Hansen
  december 10, 2012

  MIN IPAD er et must have med, den kan ikke undværet for noget i verden

 • anne-mette c
  december 10, 2012

  Lige som alle andre skal jeg osse have min iPhone med + mit ekstra batteri/oplader fra houseofapple.dk, for jeg får altid taget en masse billeder og vil nødig løbe tør for strøm.
  Ok da – så osse min iPad.
  Og hvis jeg skal langt væk: min hovedpude :-)
  Den fås desværre endnu ikke som app…..

 • Knudsen
  december 10, 2012

  Kan ikke klare mig uden min tlf. ;)

 • Tina Merete Skovgaard Pedersen
  december 10, 2012

  smartphone er virkelig rar og ha med, og den er med hver gang :-)

 • Marianne Olesen
  december 11, 2012

  iPhone (love it love it love it), Piglet (lyserød eeepc notebook), kuglehøjtaler til samme, to lyskæder til Piglet (husk lige adapteren), hub til finurlige gadgets til lysnet, da piglet ikke kan trække det hele. usb-nøgle stuffed med film, lyd- og e-bøger. Skal være på højskole i 14 jule-nytårsdage. Blir fruefedt.

 • Maiken Nilsson
  december 11, 2012

  Min Samsung Galaxy S2 :-)

 • Kirsten Hansen
  december 12, 2012

  tjah, har ikke så mange, så jeg nøjes med min Nokia ;-)

  Så jeg er måske diskvalificeret til denne konkurrence ????

 • Lykke Rasmussen
  december 13, 2012

  Jeg skal klart have min ipad og iphone med – ellers bliver jeg rastløs :)

 • belinda hansen
  december 13, 2012

  Min datters høretelefoner til hendes nintendo ds ellers skal vi høre på ding dut pling klonk wroom osv hele julen og de lyde passer ikke helt godt ind i et barn er født i bethelehem

 • Camilla Halberg
  december 13, 2012

  Helt sikkert høretelefoner så jeg ikke behøver høre på børnene hele tiden :D

 • Kirsten Aakerman
  december 14, 2012

  min mobil og en god bog

 • Camilla
  december 14, 2012

  Høretelefoner, Ipad, iPhone og måske en enkelt Nintendo :)

 • karin christensen
  december 15, 2012

  °”˜`”°º✯✯ Min iphone 5 den er helt uundværlig og så selvfølgelig høretelefoner °”˜`”°º✯✯
  °”˜`”°º✯✯ Glædelig Jul °”˜`”°º✯✯
  Nisse hilsner Karin

 • Linda Askjær
  december 15, 2012

  Kunne da godt tænke mig sådan en tandbørste, så mine tænder kan komme til at funkle :)