YOUBIO ÅBNER MED 2 MÅNEDERS GRATIS FILM

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

De har ventet og lovet, flirtet med kritikere og postet skannings billeder af den lille ny på Facebook. Men nu skulle den så grangiveligt være her. YouBio on demand videotjenesten som måske- måske ikke kan give Netflix baghjul. 

Prisen for YouBio tjenesten er med 99 kr. 20 kr. dyrere end Netflix og det i sig selv er lidt vovet. Men YouBio mener at kunne leve op til prisen på indholdssiden. Leverandør til YouBio er blandt andet C-More hvilket betyder at Youbio med lidt god vilje kan gå hen og have et indholdsmix som både minder om det gamle bagkatalog fra Netflix og de gode serier fra HBO. Vi vil ihvertfald møde nyt eller relativt nyt HBO indhold, hvilket er komplet usandsynligt på Netflix. (Underligt er det faktisk at Game of Thrones på YouBio starter ved sæson 3 og Boardwalk Empire ved sæson 3). De nyeste film skal du dog stadig betale for minimum 39 kr for. De er nemlig ikke inkluderet i abonnementet. Det er til gengæld flowkanalerne C First, C Hits, C Action, C Emotion, C Kids og C Series.

Kom igang med Youbio med det samme. Skriv dig op her!

Det klæder Youbio at være gavmilde med 2 måneders gratis prøveperiode. (Eller gratis til 1. februar som ikke er heeelt det samme.) Netflix havde kun 1 måned og HBO har varslet der ingen gratis periode bliver. Du kan allerede nu prøve tjenesten af. Men Youbio melder så stor interesse at der er forsinkelser på mails med login (sidder de og skriver dem manuelt???).

Youbio kommer primært til at konkurrere mod Netflix, Viaplay og HBO (når de engang får taget sig sammen til at launche). Hvis du er Yousee kunde med en boks kan du se Youbio direkte på dit fjernsyn. Er du ikke kunde kan du anskaffe dig en Yousee boks som giver adgang til tjenesten (vist først i det nye år).

”Vi vil meget gerne komme på spillekonsollerne, men det er ikke afgørende for os. Vi tror mere på vores egne TV-bokse, ” siger YouSees vicedirektør Ulf Lund, til Ritzau.  (Selvfølgelig vil folk hellere købe jeres hjemmehøvlede bokse end bruge den spillekonsol de allerede har i stuen).

Der loves også apps til de mobile platforme. Du kan også bare bruge YouBio via din computers browser med det samme.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − eighteen =

5 Comments
 • Anders
  december 7, 2012

  Jeg spurgte Youbio om de nogensinde ville være at finde på Apple TV og til min store overraskelse var svaret at de forventer at det vil ske:
  https://www.evernote.com/shard/s17/sh/b67896f5-77b6-43d4-a619-23139591bf39/3adc1e7e989f88c5b9056d6359f949c3

  • K. Johannsen
   december 7, 2012

   Når TDC udtaler at “”Vi vil meget gerne komme på spillekonsollerne, men det er ikke afgørende for os. Vi tror mere på vores egne TV-bokse”, så vil jeg kalde det en eklatant fejlfortolkning af virkeligheden ude i de danske hjem. Jeg vil nærmest sige at TDC på den måde skyder sig selv i foden. Det ligger et kæmpe potentiale for nye kunder ude i alle de hjem, der er uden Yousee boks men som har spilkonsoller, AppleTV m.m. Der hopper man jo bare umiddelbart på Netflix, HBO (når de endelig for taget sig sammen) og andre streamingtjenester, der HAR set lyset. Jeg anskaffer mig IKKE en Yousee box, men vil afvente om der evt. skulle dukke en app. op med tiden.

 • POUL-ERIK NIELSEN
  januar 9, 2013

  YouBio påstår, at man får 1 (én) måned GRATIS – således hed det sig, at jeg ville få GRATIS ADGANG til 1.februar!

  HVORFOR HÆVEDE YOUBIO SÅ ALLEREDE DAGEN EFTER – nemlig den 2.1.2013 fra mit DANKORT, som jeg jo oplyste om ved tilmeldingen, følgende BELØB: 39,- og tillige 29,-[altså i alt 68 kr.]???

  Kalder I det ‘GRATIS’ ?? /og HVIS jeg ikke reagerede, HVAD SÅ….??
  Derfor: TILBAGEFØR 68 kr. – samt en UNDSKYLDNING !!
  “You see, why we chose that name….” / man bli’r bare så træt af jeres hundekunster…. mvh. Poul-Erik Nielsen

  • Kenn
   januar 21, 2013

   Poul-Erik…

   Kan det tænkes at du er kommet til at leje nogle af de film / serier der ikke er mærket “Abonnement”? Lyder sådan da 29,- og 39,- netop er prisen på dette. Kan kun sige at jeg indtil videre er yderst tilfreds med YouBio, – og er ikke blevet opkrævet noget fra dem endnu. Vil dog imødese en løsning til Apple TV eller en Samsung App, da jeg ikke ønsker at udvide hjemmebiografen med flere bokse…

   Mvh Kenn

 • Roland Nielsen
  januar 26, 2013

  Så fik jeg i dag oprettet login til Youbio, downloadede apps til iPad og iPhone.
  Kører fint på iOS enhederne. Spol dog ikke frem eller tilbage, det kan YouBio app’en ikke finde ud af at gøre ordentligt. Pinligt.
  Nu må vi se, om jeg kan køre mirror fra iPhonen, så jeg kan bruge Apple TV til at vise det over TV’et.
  Hm en fejlmeddelelse…
  Prøver igen…
  En fejlmeddelelse…
  Nårh, jeg skulle have valgt den boks dér fra YouSee fra starten af, så jeg kan irriteres over flere fjernbetjeninger.
  Ellers tak.
  Det ser ud som om den fejlmeddelelse er bevidst planlagt fra YouSee’s side.
  Men jeg er ikke til den slags fodlænker.
  Tak for tiden hos YouBio. Det varede ikke mange minutter.
  Tilbage til Netflix…