Er du klar til Youtube Music Awards?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Pas på MTV. Er internetvideotjenesten klar til en indenomsoverhaling? Youtube kommer nu med deres helt egen musikawards. Lady Gaga, Eminem og Arcade Fire bliver blandt de optrædende, når Youtube livestreamer festen fra New york. 

yt-awards_large_verge_medium_landscape

Men det bliver ikke kun de traditionelle stjerner som kommer til at lyse på scenen når Youtube inviterer. Selvfølgelig kommer der masser af fokus på de rigtige Youtube stjerner. Musikere som har bygget en kæmpe fanbase op på Youtube og mon ikke der også deres fans kommer til at spille en eller anden rolle?

Data fra Youtube brugerne kommer til at bestemme hvem der bliver nomineret og de nominerede bliver offentligtgjort midt i oktober.

Den amerikanske skuespiller og musiker Jason Schwartzman bliver vært på den første Youtube Music Awards og filminstruktør Spike Jones kommer til at instruere hele showet. “Vi planlægger en aften som handler om at skabe ting i den kreative ånd som er fælles for brugerne på Youtube” udtaler Jonze.  ” Vi kommer til at uddele awards og vi laver selvfølgelig live videoer. Hele aftenen bliver som Youtube selv”.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − 1 =

No Comments Yet.