FÅ DEN KLASSISKE PIXI-BOG MED PÅ MOBILEN

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Husker du historier som; ”Hesten og den røde traktor”, ”Fødselsdagskagen” og ”Et kongeligt spøgelse”? Børnebøger af allerhøjeste kvalitet, der for de fleste af os, repræsenterer barndomsminder og nostalgi.

pixi app

Den klassiske Pixi-bog er med sit lille format ideel på rejsen, i barnevognen, på puslebordet og ikke mindst til godnatlæsning, men nu kan du også få yndlings Pixi-bøgerne med dig i digital format.

App’en er gratis at downloade og komme med bogen ”Bumle-toget”, hvorefter Pixi-bøgerne kan købes enkeltvis til 13 kr eller pakkevis til 55 kr for 6-8 bøger, opdelt i 4 kategorier. Pixi app’en er selvfølgelig udstyret med børnesikring, så du ikke risikerer, at barnet ved en fejltagelse, kommer til at købe bøger uden tilladelse.

pixi app2

 

Udover oplæsning kan app’en også byde på en malebogs-funktion, hvor man ved tilkøb af farver, kan male billederne fra historierne og funktionen Pixi-værkstedet, hvor man kan lave sin helt egen pixi-bog og sende den til en man holder af. Pixi børnebøger app’en kan downloades i iPhones AppStore

Hvilke apps bruges hjemme hos jer, når der skal læse historier eller eventyr for de mindste?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

No Comments Yet.