MOBILETIKETTE VED CAFÈBORDET

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så sidder man der over middagen med venner eller forretningsforbindelser og alle har ansigterne vendt ned mod deres telefon. Sådan undgår du smartphone zombietilstanden i sociale sammenhænge. 

mobiletikette
Sitet Mashable præsenterede det her billede af god smartphone stil trenden

Lige så glad jeg er for den frihed en mobiltelefon giver, lige så irriteret kan jeg blive over at vi allesammen hele tiden falder i og tjekker vores telefoner på tidspunkter hvor vi nok burde være mere tilstede i situationen.

Derfor er jeg faktisk også ret glad for en trend, som efterhånden er ved at brede sig i branchen. Når en gruppe mennesker samles over et bord, hvad enten det er for at drikke kaffe, spise middag eller tylle fadøl- så lægger alle deres telefon midt på bordet og den som først bryder sammen og griber afhængigt efter sin smartphone tager også regningen. Hvis det er for voldsomt med hele regningen kan man jo eventuelt lave en blødere version, hvor synderen i stedet giver en runde.

Min erfaring er, at bare det at der er konsensus om en fælles smartphoneetikette gør at man holder sig i skindet. Har du prøvet at lave regler for smartphone brug med dine venner? på jobbet? eller med familien? Fortæl os hvordan I gør og del gode tips i kommentarfeltet herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

No Comments Yet.