TED TALKS – IDEER DER ER VÆRD AT LYTTE TIL

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Trænger du til et stimulerende og videns berigende pusterum, mens du venter på bussen, til cykelturen eller i frokostpausen, så smut forbi TED – talks…

TED_TALKS

TED talks er et website, der lige nu rummer over 1.400 forskellige foredrag og oplæg, der sætter fokus på at videnskabelig viden, rent faktisk kan formidles, så vi alle sammen kan se med nye briller på alt fra hjerneforskning, forretningsforståelse til, hvordan man laver den helt rigtige surdej. Min personlige favorit TED-video lige nu, er Amy Cuddy “Dit kropssprog, former hvem du er”

TedTalks

Fordelt i events, temaer og længde (fra 3-18min) kan du helt gratis lytte til nogle af de klogeste hoveder, fra hele verden, der passioneret, en humoristisk eller personlig tilgang deler viden og ideer.

TED – talks findes selvfølgelig også som apps til både iPhone og android. Vær dog opmærksom på at, hvor alle foredragene på websitet er udstyret med danske undertekster, så er det ikke tilfældet i app’en.

Kan du anbefale en TED-talk-video?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 10 =

1 Comment