FÅ YELP I DANMARK- DIN NYE MUST HAVE APP

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvad enten du leder efter en sushibar eller en hælebar, så er der Yelp på vej. Den amerikanske succestjeneste Yelp.com har udvidet med Yelp.dk

Amerikanerne er vilde med byguiden Yelp, som kan benyttes både gennem browseren på din computer og som app til de fleste smartphones. Yelp er bygget enormt effektivt op, og det er nemt at finde tips til alt fra restauranter, benzintanke, apoteker eller caféer.

Det er især andre brugeres oplevelser og anmeldelser som giver sitet og app’en værdi. “Yelp handler om styrken ved mund-til-mund-metoden på steroider. Vores voksende online community vil gerne høre den rigtige historie om alt lokalt fra dig og dine venner. Så del endelig dine insider-tips, advar andre om dårlige oplevelser, og hjælp folk, der er nye i byen” siger Yelp selv om tjenesten.

Den danske version af Yelp er kun lige blevet lanceret, så der er ikke så mange anmeldelser endnu. Men du kan jo passende selv bidrage næste gang du får en virkelig god bøf, helt særlig service eller finder et plaster i din burger. Så smider du en lille anmeldelse på Yelp.dk

Elektronista podcasten havde Yelp’s europæisk chef Miriam Warren i studiet til en snak om brugergenereret indhold. Lyt med her.  Interviewet ligger 39 minutter inde i programmet. 

Har du prøvet at bruge Yelp? Måske i udlandet. Del dine erfaringer her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 9 =

No Comments Yet.