FADØL VED TANKENS KRAFT?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

En af de ting som jeg var mest vild med til CES i Las Vegas var at jeg kunne styre forskellige ting ved tankens kraft. Selvfølgelig læser teknikken ikke direkte ens tanker, men den kan registrere hjernebølger som vi f.eks. kender det fra monitorering af søvn.

Jeg er bare en sucker for de der helt sci fi agtige gimmicks og man må sige at jeg var helt oppe at køre både da jeg med hjernen vrikkede med et par katteører, fik en helikopter til at lette mod loftet og sidst men ikke mindst. Da jeg satte et fadølsanlæg igang bare med tankerne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + 11 =

No Comments Yet.