QUIZ BATTLE – DET NYE WORDFEUD?

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Er du verdensmester i paratviden og kan ikke få nok af Trivial Pursuit og Bezzerwizzer? Eller mangler du bare inspiration til lidt elektronisk tidsfordriv med et strategisk twist? Hvad så med en kombi af quiz og taktik på telefonen?

Med app’en Quiz Battle konkurrerer du med dine venner og bekendte på paratviden og lidt på strategi. Med udgangspunkt i et spillebræt med nogle felter du ikke kan forcere skal du swipe et spørgsmål i panelet til højre hen på det felt du gerne vil have markeret. Spørgsmålene er delt i 6 forskellige kategorier:

 • Geografi
 • Histori
 • Sport og fritid
 • Videnskab og natur
 • Underholdning
 • Kunst og litteratur

 

Hvis du svarer rigtigt, markerer du dette felt og du får points. Spillet går ud på, at du skal have flere points end din modstander når I rammer feltet i midten med en stjerne. Jo flere spørgsmål du svarer rigtigt på i træk, jo flere points får du. Desuden får du dobbelt eller tredobbelt på points hvis du rammer et bonusfelt (som du kender det fra Wordfeud)

Spillet er ret underholdende på den Wordfeud-agtige måde, så det kunne faktisk godt gå hen og blive lige så populært som Wordfeud. Eller hvad tror du? Er der nogen sinde et spil til smartphones der kommer op i nærheden af Wordfeud?

Quiz Battle findes til IOS her og til Android her. Til begge styresystemer er der en gratis version med reklamer og en betalbar version uden reklamer

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

1 Comment
 • Vera Nowack
  juni 9, 2013

  Er ikke særlig tilfreds med spillet da jeg ikke kan logge ind, har endog betalt for spillet, og brugt det i ca. 14 dage , hvorefter der meldes serverfejl når jeg vil spille.

  Mvh Vera Nowack