FANBOYS AND GIRLS- STEVE JOBS DUKKEN

1 Min læsning

Apple er et af de brands i verden, som har de mest dedikerede fans. Folk som vil stå i kø i dagevis for at få et produkt alle andre kan købe dagen efter, mennesker som elsker alt med æbler på. Ligegyldig hvor mange antenne- eller softwarefejl produktet er ramt af.

Hvis du også er vild med Apple og den karismatiske sektleder Steve Jobs, så er det bare med at få skrevet Steve Jobs action figuren på din ønskeliste til jul. Jeps- lige til at stille på hylden ved siden af GI Joe. Det er lige før man kan se plastik Steve blinke, så virkelig ser han ud. Læs mærke til detaljer som snørebånd på gummisko, krøllede Levis (502 modellen) og ikke mindst skægstubbe.

Men hov, vi glemte noget. Apple og Steve Jobs er selvfølgelig ikke særlig vilde med dukken. Og når de ikke er vilde med noget (notch notch Ekstra Bladet’s iPhone app), så må det altså ikke se dagens lys. Så desværre guys, tiny Steve er taget af hylden før han rigtig kom der op.

Billeder fra Micgadget.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 16 =

1 Comment
  • Lars Sommer, SommerCPH
    december 8, 2010

    :( Fik en mail fra dem om at de ville tilbageføre til min PayPal konto. Jeg var ellers en af de heldige, som nåede at købe een.