iPAD DESIGNERHOLDERE MADE IN DENMARK

1 Min læsning

Enhver som har set en film på en iPad ved, at man på et eller andet tidspunkt bare ikke længere gider at sidde med den i hænderne. Det er bare mere komfortabelt at sætte den på sofabordet og læne sig tilbage i puderne. Nu byder et dansk firma ind med humoristiske og flotte væghængte iPad holdere i akryl. Desværre  egner “Hands” fra Iceblueline.com sig nok mere til opladningsstation og pyntegenstand end til holder for en aktiv iPad. Hænderne dækker nemlig delvist for skærmen på trods af at de er i gennemsigtigt plastik. Som vægholder er den tilgengæld ret smart. “Hands” holderen koster Dkk 375.

Hvis man bare ønsker en lækker og anderledes station til sin iPhone mens den lader, så er one hand holderen til Dkk  275 ikke til at komme uden om.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 1 =

1 Comment
  • Lisa
    juni 15, 2011

    Oh, isnt this cute! Has anyone else got this yet? Everyday I’m loving the iPad and its accessories and what you can do with it more and more! Recently I downloaded an app called Freephoo which converts my iPad into a phone and it works over 3g or wifi, so no extra cost! Btw, I’ve been wanting to download some apps for music..am currently using pandora..any other suggestions?