FARVEL BLEBARN GODDAG IPAD-POTTE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det kan være svært at overbevise mininørden om fordelene ved at sætte sig på en potte for at lære at lave nummer 1 og nummer 2. Der foregår som regel noget andet mere spændende som lokker og tager opmærksomheden et andet sted. Men nu er de to forenet i iPotty. 

Men hvad nu hvis potten havde en indbygget iPad? Hvad nu hvis pottetræningen pludselig også involverede farverig underholdning med Udforskeren Dora? iPad potten kunne meget vel blive en redning for mange forældre der kæmper med at få junior ud af blestadiet. Bemærk den lille grønne aftagelige dims forrest på bræddet. Den er selvfølgelig til mini drenge nørder, så de ikke strinter på skærmen.

Faren ved iPad potten er selvfølgelig, at barnet lærer at toiletbesøg altid involverer en iPad. Og så ved vi jo også efter utallige undersøgelser, at digitale vaner på toilettet også er noget de voksne dyrker. Heldigvis har jeg også her på CES spottet en toilet iPad holder til den nye lokumslitteratur. Hvis man nogensinde har set hvad der findes af bakterier på vores smartskærme, så er det indlysende en rigtig god idé.

Det vides endnu ikke hvornår iPotty kommer i handlen i Danmark, men står du akut med pottetræningsudfordringen, så er der hjælp at hente med app’en Once upon a potty

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − seven =

No Comments Yet.