Fiks app deler regningen

1 Min læsning

Hvordan regner du hurtigt lige ud, hvordan en restaurant-regning skal deles, når der også skal lægges drikkepenge? Det kan denne fikse app klare.

gratuity 1Hvis du rejser ud af landet i sommerferiedagene, er det fikst at have styr på, hvordan det lige er med drikkepengene på din feriedestination – uanset om du skal til Mexico, Marokko eller Mallorca. Og du kan finde en ret opdateret og omfattende oversigt på spies.dk med 20 populære feriedestinationer (plus krydstogtskibe).

Listen giver et klart overblik over, hvad der forventes (eller ikke forventes), uanset om du er på restaurant, ved frisøren eller i en taxi – og der er brugbare kommentarer med, såsom særlige regler på tankstationer og toiletter. Se listen her.

Når først I har tjek på det med drikkepengene og sidder rundt om bordet på den idylliske restaurant i Grækenland, kan det hurtigt udvikle sig til lidt af et regnestykke, når regningen skal deles, hvis man er en større flok.

Men det er der selvfølgelig en app, der kan ordne!

I den elegante og brugervenlige app Gratuity indtaster du blot det samlede beløb samt hvor I er (restaurant eller bar, f.eks.) plus tilfredsheden med servicen, og så udregner den drikkepengene. Bagefter regner den nemt prisen ud per person.

Er man ikke så procentgavmild som app’en, kan man også taste sine egne præferencer ind. Gratuity er gratis på App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × two =

No Comments Yet.