FIND GODE RESTAURANTER I KØBENHAVN

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Politiken kender alle, men ikke desto mindre vil jeg gerne fremhæve Politikens fantastiske I byen sektion, da den ofte er min følgesvend, når jeg skal finde nye steder at gå ud og spise, have input på nye caféer, madbutikker og events.

Anmeldelserne af nye steder er kompetent skrevet, godt formidlet og med en grundig gennemgang af de spiste retter, serveringen og stedet.

Leder du efter en restaurant i et specifikt prisleje, ud fra et bestemt område i byen eller ud for antallet af stjerner som enten anmelderen eller læserne har givet steder, så er der rige muligheder for at finde det rigtige sted at gå ud.

Udover restaurant og café-anmeldelserne er der også mange events der bliver dækket. Aktuelt lige nu er f.eks. Copenhagen Cooking, der løber frem til d. 28. August, som er den årlige tilbagevendende begivenhed med alt fra Burger Workshop hos Haché til Mad Food Camp på Refshaleøen, som er en festival med Claus Meyer og René Redzepi fra Noma som bagmænd.

Også selv om man ikke lige står og skal ud er det altid en fornøjelse at holde sig orienteret med nye steder og lade mundvandet løbe.

Læs og se mere på Politikens iByen

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 9 =

No Comments Yet.