GENINDSPILNING AF BLADERUNNER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg har netop genset Bladerunner på min nye Netflixkonto og i den forbindelse udtalt at en genindspilning vel nok snart måtte finde sted. Det må Hollywood have hørt og handlet utrolig hurtigt på. Det kan også være at projektet har været undervejs noget tid. Det forlyder ihvertfald nu, at Ridley Scott står til at genindspille science fiction klassikeren som først havde premiere i 1982 med Harrison Ford i hovedrollen.

Bladerunner historien er løst baseret på romanen af Philip K. Dick’s “Do Android Dream of Electric Sheep?”. Den oprindelige film var ikke et kæmpe biografhit, men blev til gengæld en kultfilm i nichémiljøer. Den går nu sammen med Stanley Kubricks Rumrejse 2001 for at en være absolut must-see sci fi film.

Med den oprindelige Bladerunner og andre sci fi klassikere som Alien serien under vesten er Ridley Scott et oplagt valg som instruktør af den nye Bladerunner. Det er dog på ingen måde sikkert, at Harrison Ford bliver en del af det nye projekt. Rygterne siger castet skal være helt nyt, ligesom historien muligvis kommer til at foregå før eller efter historien fra den oprindelige film.

Genindspilningen kommer helt sikkert til at trække på alt indenfor moderne filmteknologi. Forvent special effects, animation, unikke grafiske elementer, 3D og HD, når filmen får premiere tidligst i 2013.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 12 =

1 Comment
  • Michael Junge
    august 23, 2011

    Det er jo vildt spændende! Jeg glæder mig allerede, men mon ikke det bliver en forløber eller en efterfølger, og ikke en genindspilning …