Undgå spil af penge: Sådan opsiger du abonnementer på din iPhone

2 Min læsning

Det er nemt at trykke “abonner”. Men ikke altid nemt at komme ud af et abonnement. Elektronista viser dig hvordan du ikke spilder pengene på apps og streamingtjenester.

Det kan være, du gerne vil bruge et par måneder på at lære at spille klaver med Simply Piano. Et halvt års tid med at udvikle dit spanske med DuoLingo. Måske er der nogle serier på Apple TV eller HBO Max du gerne vil se, et par bøger du vil lytte til på Mofibo eller en periode du gerne vil have Tinder Plus. Det er ikke altid nemt at finde vejen til at opsage et abonnement, og nogle gange mister vi simpelthen overblikket over hvor mange ting vi betaler til hver måned.

Det er klart abonnementtjenesterne tjener mange penge på, at du betaler hver måned. Fx. koster AppleTV kun 39 kr. om måneden. Det er faktisk billigere end at leje en enkelt film på iTunes. Forretningen betaler sig netop, fordi folk ikke får opsagt deres abonnement. Måske endda glemmer de har det. Men der er ingen grund til, at du spilder de penge. Her er den hurtige vej til besparelser på budgettet.

Sådan opsiger du abonnementer tjenester, du har bestilt gennem Apple

  1. Gå ind i indstillinger på din telefon
  2. Tryk øverst på dit eget navn
  3. Tryk på “Abonnementer”
  4. Vælg de aktive abonnementer du vil opsige

Du har typisk adgang til abonnementet en måned efter den første i måneden. Så hvis du blot abonnerer for at se en enkelt film eller serie, så husk at gå ind med det samme og opsig abonnementet så du ikke glemmer det.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 1 =

1 Comment