Gaming guide: Uncharted 4, Rainbow Six og Pokémon Legends

5 Min læsning

Uanset om du er til en gaming-aften med vennerne eller vil fortabe dig i storslåede eventyr alene på sofaen. Så har vores gaming guide tre spil du simpelthen ikke må gå glip af.

Rainbow Six: Extraction er det perfekte spil til en god gaming-aften med vennerne

De fleste actionspil der involverer rumvæsner og maskingeværer, plejer som regel at være de spil hvor der er store eksplosioner og nonstop action. Men det er alt andet end tilfældet i ‘Rainbow Six: Extraction’.

Her skal invasionen fra rummet nemlig bekæmpes roligt, forsigtigt og med masser af samarbejde. I ‘Rainbow Six: Extraction’ stormer du ikke frem som den udødelige soldat, der skal redde verden. I stedet skal dit lille hold på tre soldater bevæge jer forsigtigt igennem den verden der engang tilhørte menneskeheden.

For hvis du og dine soldater larmer for meget, så kommer en hær af rumsvæsener løbende og flår jer fra hinanden. Derfor gælder det hele tiden om at bevæge sig langsomt fremad, holde øje med hvor rumvæsnerne gemmer sig og dræbe dem før de opdager du overhovedet er der. Hver en kamp i spillet handler lige så meget om den rigtige strategi og angrebsvinkel som det handler om at skyde i den rigtige retning.

Det skaber en vildt intens oplevelse, når du og dine venner forsigtigt og koncentreret bevæger jer gennem hvad der endnu var et museum, men nu er væggene klistret til med mørkt rumvæsen-gunk. For ‘Rainbow Six: Extraction’ er et spil der næsten kun bør spilles sammen med venner. Det er et spil, som i alle aspekter er dybt afhængigt af at du kommunikerer med dem spiller sammen med, og i fællesskab lærer I banerne og dets udfordringer at kende.

Rainbow Six: Extraction er et spil der virkelig stråler sammen med en fast gruppe af venner. Det er tilgængeligt, nemt at komme igang med og har masser af udfordringer så spillet kan vokse i takt med at din vennegruppe bliver bedre til spillet.

Du vil elske Rainbox Six: Extraction hvis:

  • Du vil have et spil at samles med venner uge efter uge
  • Du vil have et taktisk skydespil, der belønner ro og opmærksomhed fremfor hurtige reaktionsevner

Rainbox Six: Extraction fås til PC, Xbox One, Xbox Series S / X, Playstation 4 og Playstation 5.

’Pokémon Legends: Arceus’ er det vildeste og mest imponerende Pokémon spil i tyve år

Det er 26 år siden at det første Pokémon spil så dagens lys, og det blev starten på en ustoppelig kæmpe succes med massevis af spil, film og selvfølgelig stakkevis af merchendise.

Men lige siden Pokémon Red og Pokémon Blue udkom til den gamle sort/hvid GameBoy i 1996 og frem til i dag har grundfundamentet i serien altid været det samme. Alt det ændrer sig dog med ‘Pokémon Legends: Arceus’ til Nintendo Switch, der tager alle konventionerne og smider dem ud af vinduet.

Det hele starter med perspektivet du som spiller har. Pokémon har gennem to årtier foregået i et fugleperspektiv, hvor du kiggede fra himlen og ned på den karakter. I ‘Pokémon Legends’ er kameraet trukket ned på jorden og om bagved din figur. Det lyder ret simpelt, men effekten af det er enorm og det placerer dig tættere på det vidunderlige landskab og du får endnu mere kontrol over dit eventyr.

Hele Pokémon-serien har været centreret om det der hedder turbaseret-kamp, hvor man ligesom i skak ser ens Pokémon skiftes til at angribe hinanden. Men i ‘Pokémon Legends’ foregår alt i realtid. Du løber rundt i det store åbne vider, ser Pokémons løbe rundt på de græsfyldte marker og du kan kaste Pokéballs efter dem. Det er i konteksten af Pokémon en banebrydende og nytænkende.

At kunne bevæge sig frit gennem landskabet, og ikke være holdt tilbage løfter Pokémon oplevelsen op på et helt nyt niveau. ‘Pokémon Legends’ er et forrygende sjovt spil. Når du bevæger dig gennem det Japansk-inspirerede miljø og leder efter nye Pokémons at fange, er det svært ikke at blive opslugt af det fantastiske flow som spillet skaber.

‘Pokémon Legends’ gør op med alle de konventioner som serien har etableret de sidste to årtier. Hvis du er fan af serien er dette spillet du har drømt om siden 1998. Kender du til gengæld kun Pokémon gennem navn eller Pokémon Go, så vil du i Legends møde et de bedste Pokémon spil nogensinde og den legendariske spilserie når den er bedst.

Du vil elske Pokémon Legends: Arceus hvis:

  • Du altid har drømt om at se Pokémon fra en moderne vinkel
  • Elsker Pokémon Go og vil se hvad de andre spil i serien har at byde på

Pokémon Legends: Arceus fås til Nintendo Switch.

Genudgivelse af storhittet ‘Uncharted 4’ er en perfekt start på 2022

Actionbragene ‘Uncharted 4: A Thiefs End’ og ‘Uncharted: Lost Legacy’ til Playstation 4 blev hyldet som nogle af de bedste actionspil der nogensinde var udgivet. Og med det grund god. Historien om den Indiana Jones lignende tyv/helt, Nathan Drake, var charmerende, fyldt med spændende karakterer og actionsekvenser der fik dig til at sidde ude på kanten af sofaen.

Nu bliver de to højtelskede spil genudgivet på Playstation 5, hvor de emd den ekstra maskinkraft ser endnu skarpere ud, og føles helt flydende at spille.

Begge spil er selv mange år efter deres oprindelige udgivelse stadigvæk toppen af hvad actionspil kan være. Uanset om du flygter ud af et ældgammelt tempel der er ved at styrte sammen eller udforsker spillets verden i din jeep, så er det en samling af spil hvor hvert øjeblik er forrygende underholdende, og når rulleteksterne løber henover skærmen er du ked af at dit eventyr er slut.

Selvom både ‘Uncharted 4’ og ‘Uncharted: The Lost Legacy’ udkom for en håndfuld år siden. Så er begge spil stadig i dag højdepunkterne for hvad der kan lade sig gøre, nå¨r et spil vil blande et charmerende persongalleri, hæsblæsende action og et spil der grundlæggende bare er sjovt at spille.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Nathan Drake og hele Uncharted-universet, så er ‘Uncharted: Legacy of Thieves’ en fantastisk samling der viser seriens på sit højdepunkt og leverer en stor pakke med solid underholdning.

Du vil elske Uncharted: Legacy of Thieves hvis:

  • Du aldrig har fundet tiden til at spille Uncharted: Lost Legacy
  • Elsker actionspil som Tomb Raider og Assassins Creed.

Uncharted: Legacy of Thieves fås til Playstation 5

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + sixteen =

No Comments Yet.