VIDEOGUIDE: VIL DU HAVE DE NYESTE TVSERIER OG FILM- OGSÅ PÅ IPAD?

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Elektronista præsenterer Den Ultimative TV-Stue! Forestil dig at du ikke længere skal vente på de nye afsnit af Mad Men. Du får adgang til alle de TV-serier du elsker uden at skulle vente på de danske kanaler eller DVD’en i butikkerne. Forestil dig, at du med dine helt almindelige TV-kanaler kan opbygge din egen samling af yndlingsprogrammer og film- og endda se dem fra din iPhone eller iPad. Sådan er Elektronista’s Ultimative TV-Stue. Den komplette how-to guide kan du finde her.

Claus Bülow Christensen fra CBCNewmedia.dk og jeg har give min TV-stue et make-over, og jeg har nu adgang til de mest pimpede TV-tjenester i verden! Se hvad vi har gjort og hvilke tjenester vi har brugt i Elektronista videoguiden længere nede på siden.

Jeg kommer aldrig nogensinde til at traske i regnvejr til videobutikken om søndagen. Nu kan jeg altid vælge mellem spritnye film fra USA eller gamle klassikere jeg har ledt efter i årevis og som filmanmeldertjenesten Rottentomatoes med det samme bekræfter er seværdige. Jeg kan se det hele, lige meget hvor i verden jeg er, bare jeg har adgang til nettet. Jeg ser live TV, yndlingsprogrammer jeg allerede har optaget og gode film jeg længe har glædet mig til – bare jeg har en laptop, en smartphone eller en iPad. Hurra for Netflix og mine optagede danske programmer fra EyeTV.

Jeg elsker jo tv- godt tv. Det er bare ikke altid jeg er hjemme, når DR2 sender temalørdag. Det er heller ikke altid jeg er vågen, når der er The Daily Show. Og ja indrømmet guilty pleasures som Oprah og Dr. Phil kommer om formiddagen,hvor jeg altid arbejder. Nu har jeg en løsning, hvor jeg kan optage hele serier på forhånd, så jeg altid har mine yndlingsprogrammer, når tiden passer. Uhm dejligt software fra EyeTV.

Og mine dejlige amerikanske serier. Mad Men, The Wire, LOST, CSI, Dexter, Grey’s Hvide Verden. Det er som om tv-serier på tv er blevet oh so yesterday. Jeg gider ikke vente en uge på næste afsnit. Men nu er det også slut med det. Jeg får som med et trylleslag adgang til alle de gode serier på samme tid, som de amerikanske seere- og når det passer mig. Jeg kan også se tidligere sæsoner og ekstra materiale. Hopper frem og tilbage mellem amerikansk iTunes og Hulu

Men hvad nu, når de lommer af fritid, jeg har, faktisk ligger uden for hjemmet? Jeg rejser en del med mit arbejde og tilbringer ofte lange timer i lufthavne, på tog eller på hotel. Det er jo der, jeg har tid til at koble af med en god film eller måske bare et hurtigt  afsnit Venner. Nu er min iPad med diverse indholds-apps som Netflix, Boxee og EyeTV blevet min bedste underholdningsven på farten. Den giver mig adgang til et TV slaraffenland.

Og noget af det fedeste! Mange af mine nye tjenester vil så gerne lære mig at kende, så de kan tilbyde mig film og tv som lige netop jeg vil blive glade for. Det synes jeg er så sødt af dem, at jeg slet ikke har noget imod, at de bruger min profil til også at give mig målrettede reklamer. Jeg har faktisk ikke noget imod reklamer, hvis de viser mig produkter, jeg alligevel er lidt interesseret i. Så længe det er i begrænset omfang, og det er det. Tak Hulu fordi du kan lide mig!

Med Den Ultimative TV-Stue kan jeg næsten ikke få hænderne ned over udvalget, alt det nye og spændende indhold som jeg hele tiden opdager og valgfriheden i en hektisk dagligdag, som på ingen måde hænger sammen med TV-stationernes programlægning. Hvorfor skal jeg selv købe ind i udlandet og lave (komplet lovlige!) ninjatricks i 3 dage for at få det jeg gerne vil have? Man kan jo ikke undgå at tænke, at var der nogle velfungerende lovlige tjenester, så var der sikkert også flere der valgte pirateri fra. Lige nu er der mange helt almindelige mennesker, der ser pirateri ikke som deres foretrukne adgang til indhold, men som deres eneste adgang til det indhold, de vil have.

Christiane Vejlø laver en session- “Fremtidens TV- Den Ultimative TV-Stue” til årets TV-Festival

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 1 =

12 Comments
 • Lars Sommer
  august 18, 2011

  Må jeg anbefale Touchpad.app til generel styring :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=GrV_kYVkK-M

 • Katrine Prien
  august 20, 2011

  Fedt, fedt projekt Christiane!

 • Andy Grantham
  august 20, 2011

  Super indslag!
  Jeg vil lige tilføj at man kunne også brug det til UK tv tjenester, med at brug en UK IP, til f.eks BBC, ITV, Channel 4 osv osv. ligesom i gøre til at få US tjenester..
  Vil helt sikkert se om jeg kan få mig en netflix konto!

 • Cathrine
  august 22, 2011

  Dejligt program – har efterhånden set det et par gange for at få alle detaljer med. Men jeg mangler en udførlig guide med “klik her”… og så videre. Kan I lave sådan en?

  • christiane
   august 22, 2011

   Hej Cathrine
   Dejligt at du kan lide vores video :-) Har du kikket på how-to guiden
   Ellers kan du kikke ind på Claus Büllows hjemmeside og finde en masse yderligere information. Jeg håber du finder ud af det og får en masse gode tvstunder med Den Ultimative TVstue.
   Bedste hilsner
   Christiane

 • Cathrine
  august 22, 2011

  Tak for det – jeg har så fundet din gennemgang og ellers prøver jeg den side du anbefalede.
  :-)

 • Gustav Jensen
  august 23, 2011

  Har kørt med Netflix, apple tv2 og ipad combo i nogle måneder nu, og det er helt fantastisk, ser stort set aldrig alm. Tv mere.
  Har længe overvejet at koble en mac mini på, men det koster trods alt noget mere :)
  Har prøvet mange forskellige VPN udbydere men kun Overplay har fungeret ordentligt. Unblock-us er også suveræn.
  Håber det bliver mere udbredt med disse ninjatricks så udbyderne kan se der er et marked i DK.
  Nå jeg vil stoppe, skal lige se lidt Netflix i sengen på iPaden inden jeg skal sove :)

 • Lars
  august 31, 2011

  Det virker på mig lidt som overkill at køre med både ATV og Mac Mini.

  Itunes på mac mini giver adgang til den amerikanske iTunes store og man kan vælge at installere Boxee på mac mini så har man også adgang til Netflix og andre tjenester man ellers ikke ville have adgang til i Danmark.

  • christiane
   august 31, 2011

   Hej Lars
   Tak for din kommentar. Du har ret i at det kan virke som lidt meget, men jeg tror på at det er den retning vi går i. At brugeren får adgang til de samme tjenester alle steder.
   Jeg tester de forskellige versioner af de forskellige apps og tjenester. F.eks. er Netflix meget forskellig fra browser på Mac Mini til software på Apple tv eller app på Playstation eller iPad. Det er interessant at se hvad der er den bedste brugeroplevelse. Og så synes jeg også, at det er rigtig fint, at brugeren kan få adgang til de samme tjenester ligegyldig hvilken platform/skærm hun/han sidder ved. iTunes giver en meget lækrere oplevelse af indholdet end den man får gennem browseren. Så ja- hvis man skal se på hvad vi kan forvente af fremtiden, så tror jeg på at tjenesterne skal tilpasse sig brugeren og ikke omvendt. Derfor må de gerne være flere steder. Kan du følge mig? :-)

   Bedste hilsner
   Christiane

 • Peter Andersen
  april 12, 2012

  Hej Christiane,

  God guide. Har selv fået Netflix via Samsungs SmartHub. Det virker fint, men da Tv’et “tror” man er i US virker de danske Apps ikke. Så der må man vælge.

  Nu viser i en HD home run boks, fordi du har kabeltv, men vi er jo nogle “stakler” som må klare os med satellit. Her er man bundet til udbyderens boks eller en LINUX boks. Kunne du/I måske lave et indslag om gode bokse/muligheder for at optage tv fra satellit?

  MVH
  Peter

 • Simon
  januar 2, 2013

  Hejsa
  Fedt, fedt
  Men kunne virkelig godt tænke mig at vide noget mé om det der med at optage fra fjernsynet via ipad. Og det med at se tv på ipadden.

  Mangler lidt en detaljeret guide til det

 • Karla Pe
  december 8, 2016

  Me gustaría hacer una recomendación sobre una serie de la soy completamente una fanática. La nueva serie de HBO Latin América, Magnifica 70 se desarrolla a lo largo de la dictadura militar en Brasil, donde no se podían tocar temas tabú. Encontre vários datos sobre la série Magnifica 70 sobre su segunda temproada: http://mx.hbomax.tv/movie/TTL607353/Magnífica-70-02-Eps-01 La serie se sitúa en un periodo del cine en Sao Paolo que se llamó Boca de Lixio, donde hacían un cine autosustentable e independiente con varios tipos de películas, como poéticas, dramáticas, políticas y también unas que se llaman de porno cómicas, pero no todas salían a la luz.