Ford går nye veje med kortfilm om skilsmissefamilie

1 Min læsning

Ford har sammen med instruktør Daniel Kragh Jacobsen begået en rigtig fin og meget rørende film om familielivet omkring en skilmisse. Øh bilmærket Ford? Ja dem. Det er ikke en reklamefilm, men en ny måde bilmærket prøver at positionere sig som en del af almindelige menneskers liv. På godt og ondt.

”Vi vil gerne vise vores familiebiler i autentiske miljøer og hverdagssituationer, som rigtig mange kan relatere til. Bilen er et samlingspunkt for familien – også i svære tider som ved en skilsmisse, og Ford Danmark ønsker at anerkende familiernes kamp og vise, at bilen kan være et sted, hvor man får positive oplevelser – selv i vanskelige livssituationer,” forklarer Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Supervisor for Ford om filmen.

Kortfilmen er rolig og melankolsk og realistisk og fin og den kan ses på Youtube. Jeg kan godt lide den. (Var dog ved at blive sindsyg over frekvensen af sendte og modtagne SMS’er fra teenageren i bilscenen med faren. Selv en teenager er ikke så hurtig. Til gengæld virker det lidt urealistisk, at hun siger hun prøver at ringe til sin kæreste. Ringe?? En 16 årig?) Nå men se lige bort fra det og gør dig selv den tjenesten og se den fine film her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − four =

1 Comment
 • Skrot min bil
  november 16, 2017

  HØJ SKROTPRÆMİE FOR DİN SKROTBİL

  Når vi siger, at vi ønsker at give en hurtig og komfortabel ekspedition, så mener vi det. Derfor kan vi eksempelvis tilbyde at hente din skrotbil på din hjemmeadresse – eller på en anden ønsket lokation.

  DEN HØJESTE SKROTPRÆMİE PÅ SJÆLLAND

  http://skrotpriser.com/skrotpraemie.html
  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er blevet nysgerrig på vores services og den højeste skrotpræmie på Sjælland.