Fortab dig i universet med din helt egen stjernehimmel

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der er ikke noget, så smukt som en stjerneklar himmel. Men måske er det ikke så ofte, at du griber chancen eller har muligheden for at ligge og kigge op på sådan én i timevis. Det er der heldigvis råd for. Elektronista har testet Segas hjemmestjernehimmel. 

sega1

“Ved du godt, at vi er rumvæsner for rumvæsnerne” sagde min 5 årige datter forleden mens vi lå og kikke på stjernehimmelen.

MiniNørden og jeg elsker stjerner. Om sommeren lægger vi os på ryggen i græsset, når stjernerne kommer frem og taler om universet og planeter og stjernebilleder og hvor stort og fantastisk det hele er.

Men nu er det bare sådan, at vi bor i lejlighed i byen og så kan der være langt til en klar stjernehimmel. Men ikke nødvendigvis.

Engang havde vi en lille stjernelampe af den slags man køber til en 10er i Tigerbutikken. Den drejede rundt og kastede lidt lilla pikker på loftet og vi syntes det var fantastisk. Men så døde den. Men nu skal jeg da love for at vi har fået den erstattet med delux modellen som på alle mulige måder virkelig simulerer en rigtig stjernehimmel.

Sega Toys Homestar Original er en projektor, som kaster et billede af stjernehimlen op i loftet. Himlen roterer langsomt – præcis som originalen udenfor – og den kan indstilles til at vise den nordlige eller sydlige halvkugle. En helt fantastisk feature er stjerneskud. Så ligger vi der i sengen under dynen og kikker op på den magiske stjernehimmel og snakker om rumvæsner og galaxer og planeter med ringe. Og pludselig- som lå vi på en strand under åben himmel, så flyver der et stjerneskud hen over himmelen.

Sega Toys Homestar er selvfølgelig ikke det samme som en rigtig stjernehimmel, men den er damn tæt på og et rigtig godt supplement til byboere i vinterhalvåret.

Der medfølger to diske – én med og én uden markerede stjernebilleder.

Sega Toys Homestar kan købes hos coolstuff.dk til 999 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 14 =

1 Comment
  • Janus
    februar 5, 2014

    Fantastisk. Kan levende se mulighederne. Er “MiniNørden” ægtemanden eller datteren?