FOTOFILTER CHOKOBAR- EN BID AF DIT BEDSTE SHOT

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Smukke personlige billeder i retrolook printet på lækker chokolade. What’s not to like? Nu kan du tage en bid af dine Instagram eller Hipstamatic billeder.

Er du smart så bruger du Instagram – en ultra hip fotofiltertjeneste. (Så hip at Mark Zuckerberg for nylig kastede 1 millard af sine Facebook penge efter den). Det kan også være du stadig holder dig til Hipstamatic- en efterhånden “ældgammel” filtertjeneste i samme genre. Hvis du slet ikke bruger den ene eller anden smarte fotofilter app, så er det med at komme igang. Og det er der virkelig en lækker grund til.

Cocoagraph er et chokolade firma som har specialiseret sig i at lave fine chokobarer med personligt, spiseligt print fra dine egne billeder.

Hvad enten det er en solnedgang fra sommerhuset, glade børn på stranden, din festivalbrandert eller den du elsker- så kan du nu mindes det hele mens du gnasker i et stykke mørkt, lyst, hvidt eller økologisk chokolade fra Cocoagrahp.

Priserne ligger fra 8.50$ for et stykke chokolade med print i Polaroid størrelse eller 12$ for 3 mindre stykker i en lille pakke. Du kan bruge alle slags billeder og logoer. Men især billeder fra Instagram, Hipstamatic og lignende fotofiltertjenester fungerer godt med Cocoagraph. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 − 1 =

No Comments Yet.