FLYDENDE HØJTTALER TIL BADEFERIEN- ELLER KARBADET

1 Min læsning

Elektronista elsker karbade, vandpytter, swimmingpools og god musik. Vi har spottet en vand-venlige højttaler til en våd sommer.

Nu kan du nemt og helt uden bekymringer have musikken med dig, en tur i poolen, med i badekaret eller med til vandpytte-regndansen på sommerens festivaler. Den flydende vandtætte højttaler kan flyde og fungerer i alle typer vand og så er den vandtæt helt ned til 3 meters dybde. Du skal bare tilslutte den medfølgende trådløse basisenhed, som skal kobles sammen med din MP3, iPod eller computer og så er der gang i vandfesten!

Du kan selvfølgelig også vælge at bruge højttaleren på mere fast grund, hvis feriens skal holdes i sommerhuset. Så længe du sørger for at højttaleren og basisenheden er placeret indenfor 50 meter af hinanden og udstyres med AA-batterier, 6 stk. til højttaleren og 4 stk. til basisenheden.

Den flydende vandtætte højttaler koster 695 kr. og er spottet hos Coolstuff.dk

Hvilke gadgets bruger du i løbet af ferien?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − two =

2 Comments
  • Patrick
    juli 25, 2012

    Satme smart! En kombination med denne og en vandtæt lomme til sin smartphone når man skal på stranden er et must !

  • Lise Bangsgaard
    januar 3, 2013

    Hej. På et tidspunkt gjorde i opmærksom på en super fed radio dab/fm, den kunne fås i mange farver og kunne købes på Amazon. Hjælp mig, hvad hed den ? Jeg har været inde og lede. Tak for hjælpen.