LIDT DIGITAL HJÆLP I KØKKENET

3 Min læsning

Af Kristina Blenker

Køkkengadgets kan være meget andet end en foodprocessor og en blender. Elektronista har forelsket sig i KitchPro- et digitalt litermål, som både kan måle og veje.

Jeg har været så heldig at få lov at test-køre KitchPro, i forbindelse med en stor middag for familien, hvor jeg skulle stå for desserten. Der i det her tilfælde, blev en fed, men lækker Sticky Brownie med chokolade og tørrede abrikoser.

Jeg er helt vild med at lave søde sager, hvilket ofte resulterer i en kæmpe stor opvask, når produktionen er smidt i ovnen. Jeg har det med at skulle bruge en skål på vægten, til at måle af i, en skål til at slå æg ud i, og så ikke mindst, en større skål til selve dejen. Og det er så her at KitchPro virkelig redder min manglende evne til at se det sjove i en opvask! For med den digital køkkenmåler behøver du ikke engang at tømme litermålet, før du afmåler næste ingrediens. Du skal bare trykke på knappen og nulstille vægten, og så er målebægeret klar til, at du tilsætter næste ingrediens.

KitchPro har 3 knapper; første knap er markeret med Ø, som fungerer som tænd/sluk eller nulstils-knap. Anden knap markeret med M, står for mode her kan du vælge om mellem vand, mælk, olie, sukker, mel eller scale alt efter hvilken ingrediens du vil afmåle. Tredje knap markeret med U, bruger du til at bestemme hvilke måleenhed målebægeret skal bruge, her kan du vælge gram, ml, oz, floz og cups. Det lille display, der viser helt ned til 1grams nøjagtighed, er placeret øverst på målebægerets håndtag, så du nemt at følge med i, hvor meget du har hældt op. Hvor en normal køkkenvægt nok ville sige stop efter 1kgs vægtfylde, kan KitchPro rumme helt op til 3 kg eller 1 liter væske, hvilket betød at jeg kunne måle alle ingredienser sammen, inden jeg fandt den store dejskål frem.

Udover KitchPro’s digitale egenskaber, skal den have en ekstra stjerne for dens evne til at minimere oprydningen efter kage-bage-projektet. For når du er færdig med at bruge litermålet klikker du bare selve målebægeret af det grønne håndtag og smider skålen i opvaskemaskinen, så nemt er det! Alt i alt en god oplevelse, så KitchPro skal i hvert fald have 5 ud af 6 stjerner, for godt samarbejde! Det eneste jeg manglede var faktisk, at jeg kunne sætte håndmikseren direkte ned i målebægeret og mikse dejen sammen i målebægerets skål, hvilket ville have minimeret min opvask fuldstændigt.

Vil du også have lidt digital køkkenhjælp, så kan du få fingrene i den fikse KitchPro til 229 kr hos CoolStuff.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − fifteen =

No Comments Yet.