ELEKTRONISTA ANBEFALER – JULI MÅNEDS BEDSTE SPIL

3 Min læsning

Af Mikkel Winther

Det at købe et spil er efterhånden blevet lige så stor en udfordring som at vælge en god film. Derfor vil Elektronista nu hjælpe dig! Hver måned navigerer vi igennem junglen for dig og finder frem til 3 fantastiske spil. Så kan du nøjes med at have det sjovt.

1. Beat the Beat: Rhythm Paradise

Findes til:

Nintendo Wii (set til 345,-)

Jeg har ikke det der ligner rytme, og det seneste spil fra Nintendo hjælper mig ikke til, at have det okay med det. For ‘Beat the Beat’ kræver, at du kan holde takten. Du har måske mødt de store hit indenfor musikspil som Guitar Hero og Rock Band, hvor du skal spille på plastiktrommer og guitarer.

I ‘Beat the Beat’ er der ingen plastikinstrumenter!. I stedet skal du kun bruge to knapper på din Wii-fjernbetjening og så er du igang. Spillet er så opdelt i 52 forskellige “mini-spil”, hvor du skal holde rytmen til en masse forskellige sange.

Hver sang er med en ny rytme, og de er alle pakket ind i skæve (og meget sjove) små animationer, som foreksempel at spille golf med en abe, eller spille badminton i et fly.

Du holder rytmen ved at trykke på de to førnævnte knapper på bestemte tidspunkter, og selvom det kan være svært i starten, så er det voldsomt tilfredsstillende når du rigtig kommer ind i rytmen, og har det sjovt med musikken.

Elektronista anbefaler til:

– Hvis du synes Guitar Hero er blevet kedeligt
– Dig der elsker skøre og tossede spil
– Alle dem der har en eller anden form for rytmisk sans (modsat mig)

 

 

 

2. The Amazing Spiderman

Findes på:
Nintendo Wii (set til 285,-)
Xbox 360 (set til 389,-)
Playstation 3 (set til 379,-)

Spiderman filmen huserer i biografer landet over lige nu, og i kølvandet på den er der selvfølgelig også kommet et spil.

Modsat de fleste filmspil, så foregår dette efter slutningen på filmen (så vær lige opmærksom på, at spillet vil ødelægge slutningen på filmen for dig). Historien i spillet er ganske acceptabel, og giver Spiderman mange gode grund til at svinge rundt i New York.

Og netop følelsen af, at svinge frit blandt bygningerne og mærket suset når du flyver ned mod gaden for til sidst, at svinge dig op igen, er noget som dette Spiderman spil virkelig rammer perfekt.

Spiderman er nødvendigvis ikke det bedste superhelte spil nogensinde, men det er en rigtig fin udvidelse af filmens univers. Så hvis der er fans af den nyeste Spiderman film i huset, er dette spil mere end anbefalelsesværdigt.

Elektronista anbefaler til:

– Fans af den nye film
– Dem der synes Spiderman faktisk er den bedste superhelt
– Alle dem som synes der er lidt for meget snak om Batman

3. Spec-Ops The Line

Findes til:
PC (set til 277,-)
Playstation 3 (set til 348,-)
Xbox 360 (set til 348,-)

Når et flag bliver vendt på hovedet betyder det, at der er tale om en nødssituation. Og det er netop med et nedadvendt amerikansk flag, at Spec Ops: The Line åbner, og panorerer henover byen Dubai, der for seks måneder siden blev ramt af den værste sandstorm i mandsminde. Byen blev oversvømmet med sand, og alle blev evakueret. Næsten alle.

Tilbage var de fattige og indfødte, der måtte kæmpe for overlevelse i de tilsandede ruiner. Dem som du og din gruppe af soldater nu skal redde.

Spec Ops: The Line er et mørkt og dystert spil, der tager dig helt ind under huden på hvad der sker, når krig påvirker psyken. Det er et spil hvor der ikke er nogen god eller ond side – kun en menneskelig side.

Det er et spil der udfordrer dine moralske standpunkter, og den bedste sammenligning med noget andet medie er nok, at nok at sige: Dette er spilverdens svar på filmklassikeren Apocalypse Now.

Elektronista anbefaler til:

– Alle der elsker en god historie
– Dem som har det ok med, at spil godt må være seriøse
– Dig der vil prøve noget helt nyt og specielt

 

Det var alt for denne måned af spil! Vi vender tilbage igen om en måned med endnu flere dejlige anbefalinger.

Hvad leder du efter når du køber spil?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + nine =

No Comments Yet.