FREMTIDENS TANDBØRSTE ER HER- GLAD SMILEY!

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Af Christiane Vejlø

Jeg indrømmer gerne jeg synes det er lidt kedeligt at børste tænder. Men det er heldigvis blevet en hel del sjovere siden jeg fik tænderne i en ny, smart, digital Oral-B tandbørste som roser og smiler til mig undervejs.

Nu har jeg i lang tid under mine foredrag om fremtidens digitale liv talt om tandbørsten, som vil gøre tandbørstningen til et slags spil og give os point for vores præstation. Nu ser det faktisk ud til lige netop den tandbørste er her, omend den ikke er online endnu, men det spår jeg så den bliver inden alt for længe. Så vi også kan holde styr på vores børsteresultater- som med Withings vægten.

Oral-B Trizone kommer med en lille sorthvid trådløs skærm som ganske nemt kan parres med tandbørsten, så de to snakker sammen under børstningen. Med grafik på skærmen kan jeg se, hvor i munden jeg skal børste hvert 30 sekund. Den giver mig også 1-4 stjerner i karakter, når jeg slutter og sender mig et glad smiley hvis jeg gør det godt. Presser jeg for hårdt får jeg tilsvarende en sur smiley.

Christiane har tænderne i gadget tandbørsten

 

Det er ret simpelt indtil videre, men jeg kan sjovt nok mærke at det virker. “Den skal satme ikke få krammet på mig den sure smiley. Nu skal jeg bare vise den hvor dygtig jeg er, så den kan give mig topkarakter”. (wo)man against the maschine! Ja man er vel et konkurrencemenneske….

Jeg synes det er sjovt der følger en lille skærm med, men den kunne nu godt have haft endnu flere funktioner. Eller måske underholde med lidt sjov grafik eller tekst mens man står og børster. Men man skal jo starte et sted og Oral-B får prikket hul på det med at få spilelementer (gamification) ind i noget så hverdagsagtigt som tandbørstning.

Oral-B TriZone 5000 kan indstilles i 5 forskellige ”gear” så du får lige det tempo og tryk der passer dig. Daily Clean, Deep Clean, Sensitive, Whitening og Massage. Take your pick!

Du kommer til at slippe ca. 848 kr for at få nul huller og underholdning undervejs. Se mere her Oral-B TriZone SmartSeries 5000

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + five =

No Comments Yet.