GØR LIVET LEVENDE- FIND EN AFFÆRE ALLEREDE IDAG

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Nu betragter jeg jo ikke ligefrem mig selv som snerpet, men jeg må indrømme, jeg var ved at falde ned at cyklen, da jeg så en reklame som helt uden omsvøb opfordrede mig til utroskab. Det kan godt være sitet er diskret, men det er reklamekampagnen ikke ligefrem.

Hele pointen med det nye dating site VictoriaMilan.dk er at skabe mulighed for affærer mellem sitets profiler, og der bliver ikke lagt fingre imellem.

“Savner du lidenskab?”, “Fanget i et monotont og kærlighedsløst forhold?”, “Er du træt af, at din partner rejser så meget eller ønsker du bare lidt krydderi i hverdagen?”. Umiddelbart ville jeg mene at løsningen på samtlige ovenstående spørgsmål da må være at tage en lynhurtig exit fra det røvsyge forhold man åbenbart befinder sig i. Men der mener VictoriaMilan, at man da endelig skal blive i et “monotont kærlighedsløst forhold” og istedet hoppe på lidt webformidlet lir.

Man kan nøjes med at flirte online eller mødes til en full blown affære IRL. Ser man på sitets (stock) billeder, så kan man forvente at møde lækre, omsorgsfulde og lykkelige mennesker i 30erne.

VictoriaMilan lover 100% anonymitet og det er gratis at oprette en profil med de mest grundlæggende funktionaliteter. Reklamefilmen (som jeg vil vædde på er produceret af de samme folk, som laver de billigste lokalreklamer man altid måbende ser i biografen) fortæller om sitets spændende muligheder.

Hvad synes du om organiseret utroskab og Victoria Milan konceptet? Forarget eller nysgerrig?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 14 =

1 Comment
  • Cecilie
    maj 17, 2011

    Det er efterhånden noget tid siden en kollega begyndte at tale om det. Var forarget over det et stykke tid og det er helt bestem ikke noget for mig, men jeg synes løsningen ligger lige til højrebenet. Hvis der er noget internettet og teknik kan, så er det at systematisere ting, målrette ting og agere mødested. Og det er jo hvad der sker her.