Det googler vi: Hvor gammel er Justin Bieber?

1 Min læsning

Google er blevet vores hverdagsorakel med svar på alt fra det helt intime til det ganske overfladiske. Elektronista stiller skarpt på de mest googlede spørgsmål. “Hvor gammel er Justin Bieber?”, er et af dem. 

Hvor gammel er Justin Bieber? I skrivende stund, februar 2018, er Justin Bieber 23 år. 

Pop-ikon, barnestjerne, YouTube-fænomen. Ballademager. Den canadiske sanger Justin Bieber har mange tilnavne. Allerede som 12-årig blev Justin et internetfænomen, efter hans mor havde oploadet en række videoer af ham, og han var kun knap blevet teen, da han i 00’erne bragede op gennem hitlisterne og blev en superstjerne (eller landeplage, alt efter observation). I årene efter er både skandalerne, historierne og millionerne rullet ind over den kønne popsanger. Fra barnestjerne til seriøs mand, der ikke længere kan leve på sin ‘cute-ness factor’, og som trækker et hav af skandaler efter sig. Men hvor gammel er han? Det er der mange på internettet, der gerne vil vide. Justin Bieber er født 1 marts 1994. Hvilket gør ham til 23 år i 2018. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 13 =

No Comments Yet.