Genial genanvendelse af kassettebåndet

1 Min læsning

Den opmærksomme læser (eller instagram follower @elektronista) vil have bemærket, at jeg er vældig glad for retro-tech. Jeg er vild med vinyl, gamle arkadespil og kassettebånd. Her er jeg med dele af min kassettesamling, som jeg for tiden opbevarer på mit gulv, hvor der er vældig godt overblik. En rigtig god løsning på sigt!

Jeg har en gammel kasssetteafspiller, som man også kan se i udkanten af billedet. Jeg har faktisk også en gammel Sony Walkman. Men nu har jeg fundet noget smart, som forener old tech med new tech, og det er ret unikt!

Elbow kassetteafspillerens genialitet ligger faktisk i, at man kan klipse båndet og afspilleren på tøjet, og dermed kommer det lækre, gamle bånd helt til sin ret. Båndet bliver nemlig afspillet i fri luft med en lille arm i en af spolerne. I selve afspilleren er der stik til høretelefoner og afspilleren oplades med en mini-USB lader. Og ikke med AA batterier som i gamle dage. Elbow-afspilleren er indtil videre kun et konceptprojekt, men hold øje med elbow.co.nf hvor interessen eftersigende er overvældende. Cool huh?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + twenty =

1 Comment
  • Susanne
    maj 7, 2017

    Det er megasejt – hvorfor smed jeg alle mine gamle mix-tapes ud, sidste gang jeg flyttede ?? *suk*