GOD LYD MED KNALD PÅ FARVERNE

1 Min læsning

Af Pernille Abildgaard Ullmann

Creative Airwave højtaleren i fedt design, byder på god lyd og nem integration med dine musikafspillere

news_creative_airwave_farben

Er du på udkig efter en god højtaler til dine musikafspillere, der både fungerer derhjemme og på farten? Så tjek den nye Airwave fra Creative ud.

Højtaleren er ledningsfri – og dermed bærbar, og er ikke større end den kan tages med i en taske – den vejer 980 gram og måler 95,0 x 260,0 x 95,0 mm. Den sælges i 4 flotte pangfarver og er designet i en trekantet og nåehja – kreativ –form.

Den kan lades op ved hjælp af en USB forbindelse – for eksempel gennem din computer, eller bare i stikkontakten med det medfølgende kabel. På en fuld opladning kan den afspille musik i op til 12 timer.

Creative-Airwave-

Højtaleren kan arbejde sammen med dine musikafspillere på 3 forskellige måder. Enten ved at du anbringer telefonen eller mp3-afspilleren direkte på højtaleren, igennem Bluetooth, eller med ledning. Ud over at spille musik, har Creative Airwave højtaleren også indbygget mikrofon, så du kan bruge den til håndfri samtaler, sammen med din smartphone, for eksempel på kontoret.

Creative Airwave koster 99,- euro og forhandles i Danmark, direkte fra producentens europæiske hjemmeside.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

No Comments Yet.