GRATIS GAVEKORT VIA MOBILEN

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Nu kan du sende en tanke til en du holder af ved at sende et digitalt gavekort direkte til modtagerens mobiltelefon.

Sendentanke.dk er et nyt site, der sælger digitale gavekort, hvilket sparer både giver og modtager for en masse bøvl. Udover at man kan købe gavekort, er der også en håndfuld virksomheder, der helt gratis tilbyder gavekort. Saxo.com tilbyder for eksempel et tilskud til en bog på 30. kr. Den eneste hage ved det er, at du skal give tilladelse til Send en tankes applikation på Facebook.

Vil du derimod gerne købe et gavekort, er det ikke længere nødvendigt at drøne ned i en butik i sidste øjeblik og risikoen for, at det gavekort du fik i julegave for halvanden år siden, pludselig bliver væk og tabt for evigt forsvinder. Magasinet TÆNK lavede sidste år en undersøgelse, der viste, at 20% af danskerne havde oplevet, at have mistet et gavekort eller ikke fået det brugt før det udløb. Det slipper vi for nu!

Der er masser af forskellige gavekort at vælge imellem – alt mellem sko og tøj fra Boozt.com og miinto.dk til Comedy Zoo, Tattoo World, chokolade eller just-eat.dk.

Nu nærmer vi os eksempelvis snart Mors dag den 13. maj, så satser du på den sikre med at købe en buket blomster, kan du i stedet give hende et gavekort til Interflora, så hun selv kan gå ned og vælge en buket eller en ny plante. Det du gør, er at vælge gavekortet til Interflora, gavekortets værdi og skrive en personlig hilsen. Din mor får så en sms med din hilsen og et link til gavekortet, som enten skal vises i den fysiske butik eller indeholder en rabatkode i webshoppen.

Vil du hellere købe digitale gavekort eller er det federe at være den glade giver, hvis man har et fysisk gavekort man kan give væk og pakke lidt fint ind?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.