GRATIS PUBLIKATION AF ONLINE BØGER OG MAGASINER

2 Min læsning

Har du en forfatter i maven eller en idé til et magasin? Elektronista giver dig her en guide til hvordan du udgiver dine egne publikationer på nettet. Helt gratis!

Issuu er en gratis online tjeneste som giver dig mulighed for at samle, dele og selv publicerer, dine egne eller andres udgivelser. Samtidig får du adgang til et stort udvalg af internationale og nationale gratis udgivelser af magasiner, aviser, bøger og meget mere.

Du kan bruge Issuu, som inspirationskilde i dit kreative arbejde. Eller selv få et lækkert opslag, der kan bladres i som offline magasiner, til din eksamens-præsentation eller til en anderledes og kreativ jobansøgning. Alt det kræver, før du kan lave dine egne publikationer på nettet, er at du registrer dig som bruger, så kan du via knappen “upload” – uploade en samlet PDF fil, som du efterfølgende kan style, alt efter om du vil have udgivelsen til at bladre automatisk eller ved klik, til hvor stor selve pop-up vinduet som udgivelsen vises i skal være.

Du kan også bestemme, hvem der skal have adgang til dine udgivelser, om den skal være offentlig tilgængelig eller om den kun skal kunne ses af personer, du har tilsendt et link pr. mail. Alle dine udgivelser samles under fanen “My library” så du hele tiden har styr på hvad du har udgivet og hvornår. Når du har udgivet en eller flere publikationer, kan du ved at logge på din Issuu-konto, nemt følge med i hvor mange, der har set og læst din udgivelse.

Så hvad enten du er vild med at læse magasiner eller bare gerne selv vil prøve at lave et, så er Issuu din gratis publiceringstjeneste et godt sted at starte!

Hvordan skal dit magasin se ud?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + seventeen =

2 Comments
 • Martin Nielsen
  september 10, 2014

  Ved at bruge Issuu følger der et stort problem – At dine konkurrenter kan blive vist samtidig med. Virker ikke så smart at fremvise sit produkt samtidig med konkurrentens.
  Jeg bruger selv Paperturn (http://www.paperturn.com/da) hvor jeg ved små penge kan publicere mine egne kataloger perfekt!

 • Carsten Rasmussen
  januar 22, 2019

  Helt enig med problemet omkring de store gratis løsninger, hvor du ofte lader dine besøgende betale med et hav af cookies, som forfølger dem efterfølgende med reklamer m.v.
  Er faldet over en løsning (easypaper), hvor man også kun betaler for de kataloger man har brug for. Det er dansk udviklet og koster ikke ret meget pr. katalog. Tjek det selv på https://www.easypaper.dk